2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım daha tam karar vermiş degilim eşimle görüşmeler gidene kadar da netlik kazanmıyacak şimdilik belirsiz anlayacagın canım

evet canim bir kas kisiye sordum hepisi göbek dedi ama benim agrim var yaa,aramizda varmi lucrin kulanipta agrisi olan??rapor bile almayi düsündüm...

Bol bol meyva yemiştim, kuru kayısı, kuru incir ve üzüm tüketmiştim, gıdanıza çok dikkat edin, süt için, ilk deneme başarısız olunca çok yıpranmış yıkılmıştım kolay kolay da atlamamıştım bunalıma girmiştim resmen kimse ile görüşmek konuşmak dahi istemiyordum, transfer sonrası 3 gün hep yatmıştım dikkat etmiştim hiçbir sorun yoktu her şey bizden yanaydı ama olmadı napalım hep dua ettim Allah'a her şeyin hayırlısını dileyin arkadaşlar, yüreğinizi ferah tutun, Allah'tan umut kesilmez, Allah sonunda yüzümüze güldü ve şu an 12 haftalık gebeyim. Hala inanamıyorum.
Hiç unutamadığım bir şey daha var, trnsfr sonrası yarım saat dinlendiriyorlar hemen odada ve kalkıp eve gidiyorsun, yetersiz bulmuştuk bunu biz içimiz hiç rahat etmemişti,
2.denemede özellikle eşim bunu çok istemişti yarım saat operasyonun yapıldığı yerde beklemiştim, ardından odaya çıkıp yarım saat daha beklemiştim, o kadar emek harcıyorsunuz hem maddi hem manevi anlamda olumsuz olması gerçekten çok yıkıcı. Ama her şey biz insanlar için arkadaşlar, Allah'a dua edin sadece.

kizlar nerelerdesiniz siz yaaa bizim sayfamiz bukadar arkalarda kalmazdi...
Kizlar benim ignelerden dolayi biraz agrim var vede bol bol dua ediyorumki adetim haftaya cumadan önce gelmesin diye..
Aramizda cougu adetinin gelmesini isterken ben gelmesin diye dua ediyorum sizde lütfen dua edin benim icin,cünkü egerki adetim gelirse hersey alt üst olur ben 31den önce türkyiede olamiycam...

fundacım çok sağol yaşım 29 eşimin 42 ...benim testlerim yapıldı bir problem çıkmadı ama eşimin sperm sayısı 3 milyon morfloji 0 hareketlilik % 5 falan çıktı acaba bu sonuçlarla raoru hemen alabilirmiyim ....bide alıcağın hastanenin dr özeline git diyolar çok yardımcı oluyolar falan dediler ..bide bu sonuçlarda olsa rahim filmi çekiyolarmı çok acılı diyolar ama..şimdiden çok teşekür ederim allah hepimizin minişlerimize kavuşturr inşllhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…