2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Arkadaslar benim transfer sirasinda cok agrim oldu, acaba sizde ayni durumu yasadiniz mi, cok merak ediyorum. Kimseden duymadim bu kadar acili bir durum oldugunu, ben mi kendimi cok kastim acaba diye de dusunmeden edemiyorum.

Arkadaslar benim transfer sirasinda cok agrim oldu, acaba sizde ayni durumu yasadiniz mi, cok merak ediyorum. Kimseden duymadim bu kadar acili bir durum oldugunu, ben mi kendimi cok kastim acaba diye de dusunmeden edemiyorum.

cnm bnmki kolay oldu..kendini kasmışsın ve ya korkmuşsun.rabbim yardımcımız olsn

canım hangi devlet hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama ben samatyaya gitmiştim birtan boran var orada bende özeline gitmiştim 250 tl aldı muaine etmeden inan yardımcı oldum dersen bir faktörü olmadı bence özeline gitme direk araştırma hastanesin git 1-2 hafta sürüyor raporu alman sizin sperm sayınız yüksek önce aşılama önerile bilir samatyada erkan erkan var ürolok iyi bir dr sıkıntın anlatırsan işini çözmekte yardımcı oluyor üstelik özelime gel felanda demiyor rahim filmine gelince gerek duyulursa isteniyor bende istenmedi raporların senin normalse istenmiyor evet acılı bir işlem ama narkozla yapılınca birşey hissetmiyorsun endişelenme inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun

canım transferin hayırlı olsun agrı regli agrısı gibi mi canım eger öyleyse olması normal belki de kendini kasmandan dolayı olabilir ama lütfen stres yapma inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun

maşallah ilalcigim darısı başımıza inşallah rabbim hepimizi yavrusununa kavuşmayı nasip eder inşallah ayyyyyyyy çok heycanlandım ya inşallah gelegek ay bende tedviye başlarım

hilalim canim cok sevindim... Insallah Allahim saglicakla kucagina almayida nasip eder. canim 3 taneden sadece 1 tanesimi tutunmus?

funda canim iyiyim... zaman birturlu gecmek bilmiyor, biliyorsun benim tedavi marta kaldi..sen nezaman basliyacaksin>?

martaı kaldı canım ben o kısmı kaçırmışım canım inşallah martta bebişine kavuşursun canım önce kalbim hilal için atiyordu şimdi asuman ve senin için inşallah bu sefer kavuşuruz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…