2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

seni üzmek istemezdim arkadaşım seni üzdüysem özürdilerim inşallah bu sefer sonuç iyi olacak ve bebişlerin kavuşacaksın bizde teyzeleri olacagız bak bunal senin sanal teyzeleri dersin sonra

fundacım özür dileme lütfen ya......ben istemesem cevap vermezdim....arkadaşlar inanın düşüklerim üzdü beni tabiki ama ikizlerimi hiç aklımdan çıkmıyorlar 2 sene olacak nerdeyse ama onlar hergün aklımda.........hayır dualarınız için hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.......dualarım sizlerle rabbim sizlerinde gönlüne göre versin inşallah.......

evet fundacım salı günü öğrenicem bakalım inşallah kendime ve size güzel haberi veririm................memorialde oldu diğer tedavilerim gibi.

funda canim, sizde sorun oligospermia diye yazmissin...peki tup bebek mi yaptirdiniz yoksa mikroenjeksiyonmu? bizde mikroenjeksiyon yaptilar, tup bebek icin sperm sayisi cok az... en az 1 milyon olmasi gerekiyor sanirim.. benim esimde 0.02 milyon var...

Arkadaşlar herkese merhaba benim size bi sorum olacaktı ben eylülün 14ünde transferim yapıldı test pozitif çıktı yükseldi değer geri düştü neyse 12 ekimde bhcg değerim 10 çıktı bi dahada gitmedim ölçtürmeye sıfırlanır diye yani sıfırlanması tahminen 14-15 ekimi bulmuştur şimdi ben 2.yi denemek istiyorum kasımda başlasam çokmu erken olur benimki uzun protokol transfer aralığın sonunu bulur bu bile bana uzun geliyo diğer taraftan acele eder negatif çıkar diye korkuyorum lütfen bana bi akıl verin kafam karışık.Hiç şahit oldunuzmu benim gibi kısa ara verip pozitif sonuç alan birilerini?Bide bekleme süresi 3 ay diyolarya ben bu 3 ayı transferden itibaranmi hesaplıycam düşük yaptığım tarihten itibarenmi
hesaplıycam ..

fundacım canım eline saglık ama ikinci deneme henüz belli degil istersen 2.deneme sorası parantez icinde beklemede yaz istersen zaman belli degil ya ondan canım..

kızlar kaan hocayla telde konuştum sonunda bana iğneye devam edip klomene başlamamızı söyledi kaan hoca ve ocak ayında kontrole bekliyor bakalım ne olcak hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…