2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

talyacim haklisin okuyunca bende farkina vardim ALLAH gec etsin ama güc etmesin canim insalalh bizimde yüzümüz güler

canim benim ilk tedavim asilama oldu ve doktorumun demesine göre her sey cok güzeli ikinci denemem tüp bebek oldu ve sonuc negatif olunca doktorum bile shock oldu ve rahmin tutunmuyor embryolari dedi...

canim peki bu soruna tedavi uyguluyabiliyorlarmi?
Cunku benim ilk denememde hersey yolunda gozukuyordu.. cok iyi kalite transfer edildi ama yinede tutmadi..acaba bu sorun bendede olabilirmi diye dusunuyorum.

canim peki bu soruna tedavi uyguluyabiliyorlarmi?
Cunku benim ilk denememde hersey yolunda gozukuyordu.. cok iyi kalite transfer edildi ama yinede tutmadi..acaba bu sorun bendede olabilirmi diye dusunuyorum.

canim benim malesefff hic birsey yapamadilar bende doktorumun dedi sadece vucudun tutmasini kabullenmedi allahin bilecegi birsey dedi yoksa benimde kaliteli cok iyidi transferimde hatda doktorum cok güzel bi sonuc aliriz dedi ama kismet degilmis

fundacim, sadece bir sefer ultrasonla baktilar ve kucuk bir parca birsey aldilar galiba..bundan baska hicbirsey yapilmadi.. ha birde kan tahlilleri yaptilar..

hepinize merhaba arkadaşlar benim eşim azolu 2007 de bir kez tese oldu spermatid bulundu tüp bebek denen di fakat tutmadı şimdi ikinci için kaan hocayla tedavideyiz bakalım...

canım normalde tüp bebekten önce rahim filmi öneriyor dr rahimde sorun varmı yumurtalarda kanallarda bakmak için acaba neden istemediler ben de çektirmedim aslında istegime bıraktı dr bende istemedim ama 2.çektirecegim belkide seninde öyley birşeydir dr gerkli görmemiştir

canim yurt disindaki doktorlar biraz geri zekali oldu icin yapmiyorlar bende merkezimden herseyi extra istedim o yüzdende ikinci tedavimei türkiye de yaptirmaya karar verdim bunlarin bilgisi yok bence

türkiye tüpte çok diyorlar ve çok daha ucuz deniyor tabi biz zaten burada oldugumuzdan bilimiyoruz ama ben gördügüm ilgiden çok memnunum açıkcası bilgi olarak beni doyurdu merak ettiklerimide dr her ana arayarak ögrendim

funda, evet tup bebek konusunda turkiye ilerde...
burda fazla birsey bilmiyorlar...

Sizin ne guzel doktorunuz belli..bizde herseferinde baskas cikiyor... bir gurup doktor calisiyor, artik kime denk gelirse herseferinde

inşallah arkadaşlar inşlallah fundacım görmedim canım listeyi önceki sayfalardamı bi bakıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…