2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hilalcim tüpbebekte sperm ile yumurta karşılaştırılıyor ve kendi başlarına döllenmeleri bekleniyor..
mikroda ise en sağlıklı sperm seçilerek yumurta içerisine enjekte ediliyor.. aradaki fark bu..
genelde erkek infertilitesinde mikro yapılıyor.. yapısı düzgün spermi seçebilmek adına yada sperm azlığında..
ALLAH hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş tez zamanda..

deepp canımmm aynı şeyleri bnede yaşadımmm eylül ayının başında kesin sonucumu aldımmm...
benimde değerim pozitifdi ve sonradan değerim az yükseldi ardındanda değerim düştüü
fakat dr.um bana o sonucunda pozitif olduğunu sölemiştiii...
ve adet olursun olunca gel tekrar kan testi yapalım demiştiii
ve o zaman bebeğim düşmüştüü......
neyseee bende aralık ayında 2.tüp denememe nasip olursa başlıyacammm...
sabırsızlığını çook iyi anlıyorumm
bendee aynı şeyleri yaşıyorumm zamanım gelsede yeniden denesekk diyorummm...
hakkımızdahayırlısı olsunn arkadaşlarrrrr.....

sağoll hallisnacımmm
nasılsın iyimisinn??
ne zaman tedaviye başlıyacaksınnnn??
o zaman bana tüp yapıldııı benim de eşimde sperm düşüklüğü varrr
fakat 1 milyon spermiii varrr...
bizimkiler kendi başına dönlendi....zaten mikro da sölemedi bize dr....

yada bilmiyorumm
belki bizimkidee mikrodurrrr.....
ama dr.bize öle bişey demediii......
eşim mikro olmuştur diyorrrr.....

iyi akşamlarr canımmm
ben çıkıyorumm çook geçç olduuuu.....
yarın görüşürüz inşşşş

hilaycigim seni ekleyecektim listeye ama senin haberin olmadan yapmak istemedim canım ne yazayım tarih olarak birde tabi canım inşallah hayırlsı ile erkez işi biterde bir an önce başlarsın canım hayırlısı rabbimden

hilalcigim tüp ile mikro aslında aynı tek farkı labaratuardar işlemi tüpte yuurta sperm yine bizden alınıyor laboratugarda yumurtayı sipermin döllemesi bekleniyor ikroda yumurtaya siperm enjelte ediliyor canım günümüzde genelde mikro tercih ediliyor biziki mikroydu büyük bir ihtimlle sizinkide öyledir ama bu dr a kalmışa tabi bizim bunu bilme şansımız az tabi

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun asiri sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosiperm
06_hilal85...............2.deneme kasım aralık gibi...sorun azosperm varikosel

Bende iyiyim Allaha cok sukur..isler biraz yogun maalesef.. Tedaviyle ugrasirken fazla kendimi ise veremedim. Isler hep birikti... simdide onlarla ugrasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…