fundacım dün bişey yapmadık eşim bir pasta almıştı birlikte onu yedik onun dışında pek bişey yapmadık hava yagmurluydu bir yerede gidemedik hediyemide hafta sonu alcakmış bakalım:1no2: eşim böyle günleri benim kadar önemsemiyor aslındaklava:
Arkadaşlar herkese merhaba benim size bi sorum olacaktı ben eylülün 14ünde transferim yapıldı test pozitif çıktı yükseldi değer geri düştü neyse 12 ekimde bhcg değerim 10 çıktı bi dahada gitmedim ölçtürmeye sıfırlanır diye yani sıfırlanması tahminen 14-15 ekimi bulmuştur şimdi ben 2.yi denemek istiyorum kasımda başlasam çokmu erken olur benimki uzun protokol transfer aralığın sonunu bulur bu bile bana uzun geliyo diğer taraftan acele eder negatif çıkar diye korkuyorum lütfen bana bi akıl verin kafam karışık.Hiç şahit oldunuzmu benim gibi kısa ara verip pozitif sonuç alan birilerini?Bide bekleme süresi 3 ay diyolarya ben bu 3 ayı transferden itibaranmi hesaplıycam düşük yaptığım tarihten itibarenmi
hesaplıycam ..
Arkadaşlar herkese merhaba benim size bi sorum olacaktı ben eylülün 14ünde transferim yapıldı test pozitif çıktı yükseldi değer geri düştü neyse 12 ekimde bhcg değerim 10 çıktı bi dahada gitmedim ölçtürmeye sıfırlanır diye yani sıfırlanması tahminen 14-15 ekimi bulmuştur şimdi ben 2.yi denemek istiyorum kasımda başlasam çokmu erken olur benimki uzun protokol transfer aralığın sonunu bulur bu bile bana uzun geliyo diğer taraftan acele eder negatif çıkar diye korkuyorum lütfen bana bi akıl verin kafam karışık.Hiç şahit oldunuzmu benim gibi kısa ara verip pozitif sonuç alan birilerini?Bide bekleme süresi 3 ay diyolarya ben bu 3 ayı transferden itibaranmi hesaplıycam düşük yaptığım tarihten itibarenmi
hesaplıycam ..
galiba yazdigim ulasmadi.. Funda ben cikiyorum canim, suan bir tek sen gorunuyorsun. Insallah yarin gorusuruz. Allaha emanet ol
arkadaşalr bende bu ay başlıyoyorum 2.deneme için inşallah hepimizin bu defa olur Allah dualarımızı kabul etsin
funda canim, sizde sorun oligospermia diye yazmissin...peki tup bebek mi yaptirdiniz yoksa mikroenjeksiyonmu? bizde mikroenjeksiyon yaptilar, tup bebek icin sperm sayisi cok az... en az 1 milyon olmasi gerekiyor sanirim.. benim esimde 0.02 milyon var...
kızlar kaan hocayla telde konuştum sonunda bana iğneye devam edip klomene başlamamızı söyledi kaan hoca ve ocak ayında kontrole bekliyor bakalım ne olcak hayırlısı..
funda iyi aksamlar canim. fazla kalamiyacam. ama seni gorunce bir selam veriyim dedim yerimseniben
Talya 83 ve Fundacım cevaplarınız için çok teşekkürler.Doktora da sormuştum önceden aralıkta gel dediler ben geç olmazmı kasımda geliyim dedim olur dediler.Doktor olur dedi de ben kararsız kaldım bakıyorum herkes genelde 4-5 ay hatta daha fazla ara verenler var kafam karıştı fikrinizi alayım dedim.Bide benimki uzun protokol 45 gün sürüyo transfer öylede hesaplayınca baya bi gece kalıyorum gibi geliyo.Bilmiyorum napcam galiba ben zor karar verecem hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?