2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

fundacım dün bişey yapmadık eşim bir pasta almıştı birlikte onu yedik onun dışında pek bişey yapmadık hava yagmurluydu bir yerede gidemedik hediyemide hafta sonu alcakmış bakalım:1no2: eşim böyle günleri benim kadar önemsemiyor aslındaklava:

canım arkadaşım ah bu erkekler nerdeyse %80 bu konuya önem vermiyor benimkide hep unutur ama en azından unutmamış buda çok güzel birşey

Canim gecmis olsun.. Benim hic bir fikrim yok... ama bence dusukten sonra say... cok zor biilyorum.. ama kasim bence cok erken, en azindan aralikda basla... Vucudun bir kendine gelsin..Genellikle dusukten sonra 2 ay falan bekleyin diyorlar. Ama tabiki sen bilirsin.

galiba yazdigim ulasmadi.. Funda ben cikiyorum canim, suan bir tek sen gorunuyorsun. Insallah yarin gorusuruz. Allaha emanet ol

arkadaşalr bende bu ay başlıyoyorum 2.deneme için inşallah hepimizin bu defa olur Allah dualarımızı kabul etsin

arkadaşım çok erken yeni bir tedavi için en yakın zaman negatifte sonucunudaki reglini sayarak üç regli dönemi pozitif negatif olması konusunda bir fikrim yok ama bildigim kadarı ile kullandıgımız ilaçlar aslında çok zaralı vucudumuza onda dolay vucudttan atılım için bu süre veriliyor benim nacizane fikrim anne olmak için aceleni anlıyorum ama unutma saglıklı anne olmak çok önemli senin vucundaki ilaç yogunlugun ile hamile kalman ne kadar iyi olur bilemiyorum bir dr danış istersen canım umarım kafanı karıştırmamışımdır

mikro canı beni eşimin de sperm sayısı çok çok düşük her teste 1-2 adet canlı çıkıyor canım biz transfere kadar eşim 3 günde bir sperm verdi bunlat transfere kadar kadar donduruldu

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi...sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat ................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim................sorun asiri sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosiperm

Talya 83 ve Fundacım cevaplarınız için çok teşekkürler.Doktora da sormuştum önceden aralıkta gel dediler ben geç olmazmı kasımda geliyim dedim olur dediler.Doktor olur dedi de ben kararsız kaldım bakıyorum herkes genelde 4-5 ay hatta daha fazla ara verenler var kafam karıştı fikrinizi alayım dedim.Bide benimki uzun protokol 45 gün sürüyo transfer öylede hesaplayınca baya bi gece kalıyorum gibi geliyo.Bilmiyorum napcam galiba ben zor karar verecem hakkımızda hayırlısı

canim ben bu konuyla ilgili bagzi seyler yazdim bu sayfaya istersen badan bi oku....ama ikinic tedavin icin en az 4-6ay arasi beklenmesini bilyiorum

beni neden eklemedin fundacımmmm....??
valla merkez söliyemiyecem daha karar vermedikk
ama bende kurbanmdan sonra başlıyacam inş tüp tedavisinee...
bugün eşimm umut tüpü aramışşş...
koordinatör çok ilgilendi diyor eşimmm
gelin görün burda yaptırmanız şart değil demiş....
bide bi ihtimal gelin burda başlayınnn sizi muayene için almana yollarız felan demişşş ama kesin değill bu tabiiii.....
gerçi eşim hala yakın bi yere gidelim diyorrr...
görüşmeye gidicezde bayrama bi hafta kala gidelim diyor eşimmm.....
bakalım ne olcakkkkk...
bi merkeze karar veremedik canım:)))

demek mikro oldunuz kızlr sizzzzz??
ben tüp zannediyodummm.....
şimdi mikro ve tüp arasıdaki fark neee??

ama nerdesinn fundacımm yaaaaa
ben geldimmi sen olmuyosunnnn
sen geldinmi benn:))
yarında işim varrr mutfakları yapıcammmm...
aklım burda kalacakkkkk.........
neyse bi gelir konuşuruzda sonra gider iş yaparımm.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…