2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kaan aydosla tedavide diye yazarsın canım ekle tabi sen nerde ben orda kız.....

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi...sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman...2.deneme şubat ................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83...............2 deneme kasim................sorun asiri sperm düşüklüğü
04_anifora_..............2.deneme ocak................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin..........2.deneme kaan hoca tedavisinde.....sorun azosiperm

merhaba talyacım ve fundacım........nasılsınız.....evet talyacım bugün 7.günüm.ah bir 7,8 leri görsem derdim ilk gün çok şükür sorunsuz gördük......canım ilk günler adet sancısı gibi sancılarım vardı,2 gün yok,ama 2 gündür sabahları midem bulanıyor.nezle oldum ondan olsa gerek....çünkü ben 1 kez hamilelik yaşadım biliyorsunuz bulantılar bu kadar erken başlamıyor.ilk hamileliğimde öyleydi......ama benim belirtilerim eğer hamileysem tabiki son 2,3 gün başlıyor.hayırlısı olsun.

asuman canim, dondurulmuslarin varmi peki? senin baya yumurtalarin varmis cunku..

yok canim dondurulmusum yok istemedim cünkü negatif sonucu almadan önce hep diyordum egerki negatif olursa türkiyede yaptircam diye o yüzden dondurtmadim

canim dualarimiz senin icin allah yavrunu kucagna almayi nasip etsin

fundacım ilk tedavim 2007 de oldu.....ikizlerime hamile kaldım...ve doğumdan sonra 3.ve 5.gün sonra malesef ikisinide kaybettim.......36.haftalarında ve kiloları gayet iyi,biri 2.750 diğeri 2.5 kilo doğdular.fakat hastane mikrobu kaptılar ve küçük bedenleri antibiotiğe fazla dayanamadı.2 kezde dondurulmuşlarla hamile kaldı.biri kimyasal oldu,diğeri 5.5 haftalık ikizlerimi kürtajla almak zorunda kaldılar,düşük oluştu.malesef arkadaşlar benim annelik serüvenim böyle acı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…