2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

evet öyle görünüyor ben şubatta istiyorum ama iş eşimde bitiyor ertelemezse belginde nisanda tedaviye başlıyacak hepimiz sıralı inşallah hepimiz de hamile oluruz

Insallah funda. Ne guzel hilal hamile kaldi. Insallah bizde o gunleri goruruz.. Hic hamile kalmadim, okadar merak ediyorumki o duyguyu. ve tabiki annelik duygusunu

evet öyle görünüyor ben şubatta istiyorum ama iş eşimde bitiyor ertelemezse belginde nisanda tedaviye başlıyacak hepimiz sıralı inşallah hepimiz de hamile oluruz

inşallah canımın içi.seninde dediğin gibi allahım eksikliğini göstermesin bizi kimseden ayırmasın

olsun canım bitane olsun yeterki saglıklı hayırlı olsun darısı bizede olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

olsun canım bitane olsun yeterki saglıklı hayırlı olsun darısı bizede olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin inş belgincim...hayırlısıyla kucağıma alıyımda 1 tane olsun.....
darısı başınıza inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşlar ben nisana denk getirmek istiyorum.nisanda yaptırmak isteyen var mı?

fundacım çok sağol inşllh raporu alırım enazından ilaçlara para ödemeyiz .....kızlar hangi merkezde yaptırıyosunuz ben ilk avrupa şafakda yaptırdım şimdi kararsız kaldımm...

Arkadaslar slm.Ben araniza dün katildim ve bu site cok hosuma gitti.Aradigim sorularin cevaplarini burada bulabildim.Sizin paylasimlariniz cok hosuma gitti.Benimlede konusur bana destek olursaniz cok sevinirim.Benim ikinci denemem.Ocak 4 te test günüm.ilkinde 2 tane tansfer yapildi ve dört dondurulmus embriyomuz vardi.Simdide 2 tane transfer edildi.Dondurulmus embriyonun sansi ne kadar var bunu bilmiyorum.Suan kasiklarimdaki agri ve sabirsizlikla test günümü bekliyorum.Umarim hepimiz hilal gibi sansli oluruz.Allahim cocuk isteyenleri hic bir zaman mahrum birakmasin.

kıslar benımde 2.denemem 1.denemem tuttu fakat 2.5 aylıkken kalbı durdu
şimdi tekrar basladık 4.iğnemi oldum bugun yarın sabah kontrolum var hayırlısı
amerikan hastanesınde yaptırıyorum ılkıde orda olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…