2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

arkadaşım aramıza hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer rabbim kucagına almayı nasip eder

canım aramıza hoş geldin ne demek tabikki konuşuruz canım sen yadıgın sürece burada arkadaşlıklarım çok güzel birbirimizin her durumundan haberdar oluyoruz ve arkadaşlarım her biri birbirinden özel seninde transferin hayırlı olsun canım inşallah sonucu yüzünü güldürür

fundacım çok sağol inşllh raporu alırım enazından ilaçlara para ödemeyiz .....kızlar hangi merkezde yaptırıyosunuz ben ilk avrupa şafakda yaptırdım şimdi kararsız kaldımm...

ne demek canım yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana canım ben medicanda yaptırdım bende kararsızım hastanemi değiştirsemmi değiştirmesemmi bilemiyorum hilalcigim umut tüp bebegi öneriyor

arkadaşlar benim de 1.denemem negatif çıktı...1. adetimi gördüm bitti.şimdi testlerimi yaptırıyorum.inş bir sorun çıkmazsa nisanda falan 2.yi düşünüyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar benim de 1.denemem negatif çıktı...1. adetimi gördüm bitti.şimdi testlerimi yaptırıyorum.inş bir sorun çıkmazsa nisanda falan 2.yi düşünüyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım inşallah rabbim gönlüne göre göre varsin sen nerde yaptırdın 1.tedavini

aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah ikincide kavuşursun yavruna.bende nisanda ikinciyi deneyecegim sabırsızlikla bekliyorum.

evet canım 3.gunu basladım buna ne fark varkı acaba hangısı daha iyi

canım kısa uzun arasında hangisi iyi degrsen fark yok aslında bu dr hastanın durumuna göre belirledigi bir durumdur genelde regli düzensizligi için uzun tercih ediliyor ama dedim ya dr hastaya göre verdigi bir karar inşallah bu tedavinde yavruna kavuşursun canım

Funda_ey cevap yazdigin ve destek oldugun icin sok tesekkür edrim canim.Ben merrakla hep yazilanlari okuyorum.Kasiklarimdaki agri devam ediyor ve korkuyorum yine adet olucam diye.Insallah isteyen herkeze nasip etsin allahim.Görüsmek üzere.canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…