kıslar benımde 2.denemem 1.denemem tuttu fakat 2.5 aylıkken kalbı durdu
şimdi tekrar basladık 4.iğnemi oldum bugun yarın sabah kontrolum var hayırlısı
amerikan hastanesınde yaptırıyorum ılkıde orda olmustu
Arkadaslar slm.Ben araniza dün katildim ve bu site cok hosuma gitti.Aradigim sorularin cevaplarini burada bulabildim.Sizin paylasimlariniz cok hosuma gitti.Benimlede konusur bana destek olursaniz cok sevinirim.Benim ikinci denemem.Ocak 4 te test günüm.ilkinde 2 tane tansfer yapildi ve dört dondurulmus embriyomuz vardi.Simdide 2 tane transfer edildi.Dondurulmus embriyonun sansi ne kadar var bunu bilmiyorum.Suan kasiklarimdaki agri ve sabirsizlikla test günümü bekliyorum.Umarim hepimiz hilal gibi sansli oluruz.Allahim cocuk isteyenleri hic bir zaman mahrum birakmasin.
fundacım çok sağol inşllh raporu alırım enazından ilaçlara para ödemeyiz .....kızlar hangi merkezde yaptırıyosunuz ben ilk avrupa şafakda yaptırdım şimdi kararsız kaldımm...
arkadaşım aramıza hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer rabbim kucagına almayı nasip eder
arkadaşlar benim de 1.denemem negatif çıktı...1. adetimi gördüm bitti.şimdi testlerimi yaptırıyorum.inş bir sorun çıkmazsa nisanda falan 2.yi düşünüyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
hoşbulduk fundacım tşk ederim canım ALLAHIM hepımıze nasıp eder ıhsallah
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün gülerkıslar benımde 2.denemem 1.denemem tuttu fakat 2.5 aylıkken kalbı durdu
şimdi tekrar basladık 4.iğnemi oldum bugun yarın sabah kontrolum var hayırlısı
amerikan hastanesınde yaptırıyorum ılkıde orda olmustu
arkadaşlar benim de 1.denemem negatif çıktı...1. adetimi gördüm bitti.şimdi testlerimi yaptırıyorum.inş bir sorun çıkmazsa nisanda falan 2.yi düşünüyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler
evet canım 3.gunu basladım buna ne fark varkı acaba hangısı daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?