canım kısa uzun arasında hangisi iyi degrsen fark yok aslında bu dr hastanın durumuna göre belirledigi bir durumdur genelde regli düzensizligi için uzun tercih ediliyor ama dedim ya dr hastaya göre verdigi bir karar inşallah bu tedavinde yavruna kavuşursun canım
Funda_ey cevap yazdigin ve destek oldugun icin sok tesekkür edrim canim.Ben merrakla hep yazilanlari okuyorum.Kasiklarimdaki agri devam ediyor ve korkuyorum yine adet olucam diye.Insallah isteyen herkeze nasip etsin allahim.Görüsmek üzere.canim.
saol canım ınsallah
ben pkoyum adet duzensızlıgı var bende 2 aydır adet gormıuyordum doktorum farlutal verdı adet oldum 3.gunude ıgneye basladı ılk tedavım boyle olmamıstı anlamadım ama muayene ettı 3.gunu bı sorun yok baslayalım tedavıye dedi basladık
ne olsun hilalcigim aynı bende bildigin gibi ya merak ettim peki sana nedenkısa protokol yaptılar sordunmu
benim ilki uzundu doğum kontrol hapı kullanmıstım adetın 20.gunude sprey vermıstı doktor
bana bişey vermedi canım..verseydi hiç bişey öle olmayacaktı ama ne yazıkki tüp konusunda tecrübesiz bir hastaneye gittim ilk denememdee.....
ben yıne aynı hastanede yaptırıyorum doktorumda aynı cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?