2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

saol canım ınsallah
ben pkoyum adet duzensızlıgı var bende 2 aydır adet gormıuyordum doktorum farlutal verdı adet oldum 3.gunude ıgneye basladı ılk tedavım boyle olmamıstı anlamadım ama muayene ettı 3.gunu bı sorun yok baslayalım tedavıye dedi basladık

ne demek canım biz birbirimiz anlarız en iyi lütfen kafanı takm insan kemdin dinliyor kafanda tek bir düşünceyle yatıp kalkıyorsun biliyorum am stres yapma biliyorsun stres herşeyi etkiliyor inşallah rabbimin izni ile yavruna kavuşursun

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalım???
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.....inşş sonuçlarınız pozitif olurr.... kızlar yeni aramıza gelen arkadaşlar geçti sizi hadi sizde başlayın tedavinize yahuuu....
bu arada benim bildiğim kadarıylada uzun protokol bi sorunu olmayanlarda yapılıyor yani bayanda sorun yoksa...
kısa protokol ise yaşı geçmiş yumurtaları iyi olmayanlara yapılıyormuş..internetten araştırmıştım bunu...
ve bana ilk denemede uzun 2.denemede kısa protokol uygulandı ve kısa protokolle daha çok yumurtam oluştu...bu arada bendede polikistik over var...
bideşimdi genelde kısa protokol uygulanıyormuş yani benim hastanemde ölee....

anladım canım demekki dr yumurtalarının iyi olduguna karar vermiş ve kısa protokolden başlamış rabbim yardımcın olsun canım

puregon,menagon ve olgalutran kullandım..senin kullandığın ilaçlrı bende duymadım canım...

hem bende uzun protokolle kist oluştuu...
ahhhh ahhhhhh nasıl o hastaneye gittim nasıl pişmanım yaaa....

fostimon çok kullanan var kıslar gonalf degerınde bır ılac ama daha uygun fiyatı
cetrotide 2 3 tane 11 12 mm yumiş vardı onlar daha cok buyumesın dıye vuruluyorum
ılk tedavımde merıonal kullanmıstım doktorum fostımonun daha kalıtelı oldugunu soyledi

adet tarihinden sayılıyormuş heralde 6 haftalık oluorr öle ise..transfer edilelide 4 hafta oldu....şuanda herşey iyi gidiyorr ama tabiki korku varr hep endişeliyimm bişey olur diye çok korkuyorum...hala evde bişey yaptığım yok kayınvalidem hala bende..p.tesiden beride kız kardeşim geldii öle işte canım

bana bişey vermedi canım..verseydi hiç bişey öle olmayacaktı ama ne yazıkki tüp konusunda tecrübesiz bir hastaneye gittim ilk denememdee.....

malesef böyle bir talhsizlik yaşadın ama geçti gitti hayırlısı ile ama bunlarıda yaşaman gerekiyormuş demekki kısmet degilmiş şimdi güzel zamanlardasın çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…