2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hayırlısı ile inşallah 8 hafta sonra tehlike kalkacak canım yorma kendini sakın

malesef böyle bir talhsizlik yaşadın ama geçti gitti hayırlısı ile ama bunlarıda yaşaman gerekiyormuş demekki kısmet degilmiş şimdi güzel zamanlardasın çok şükür

evet doğru sölüyosun arkadaşım...artık unutmam gerekk..biliyormusun halagöbekten iğne yiyorum bide fitili bıraktırdı jel verdii...ilaçlarada devamm....devamda devam

kalçadan iğne,fitil ve bantı keseyi gördükten sonra bıraktık...fitil yerine jeli verdi göbekten iğneyede devam ettirdii...kullanman lazım dedi dr göbekten iğneyii ama neden devam ettiğimi sormadım:)))))zaten o adar heyecanlıydım kii keseyi görmüşüm o mutluluklaa bişey sormak aklıma bile gelmedii:)))

arkadaslar doktor bana lucrin ve fostimon igne verdi lucrine sali gunu fostimona carsamba gunu basla yazmis ama ben ikisinede sali gunu baslamisim simdi farkettim basimdan asagi kaynar sular dokuldu . Saatte gec oldu arayamadim birsey olurmu diye cok korkuyorum( bilgisi olan varmi?

canım hiç bir fikrim yok...ama ben lukrine başladığımda başka iğne verilmemişti..

fundaa nere gittinnn yaaaa???insan çıkıyorum der dimi yaaaaaa????bende küstüm çıkıyorum iştee

hımm hala aklındamı suha sönmez)))))aklında kalmasındansa bence orda denemn daha iyi arkadaşım..sonradan pişman olmadaa....

hımm hala aklındamı suha sönmez)))))aklında kalmasındansa bence orda denemn daha iyi arkadaşım..sonradan pişman olmadaa....

işallah olamam canım dr çok içim sinmişti çok güzel ilgilendi sagolsun ama birde umut gidegegim bakalım içime sinecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…