2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba kızlarrrr bu günlerde kendiliğinden dahi çok hamile kalanlar var bi tedaviye başlasanızz sizde kalacaksınızda başlıyamadınız bi türlü:))))
belgincim canım yarın güzel haberini bekliyorum arkadaşım.....

kızlar heryere yazıyorum sizede söylemek istedim tüp bebek fiyatlarında indirim istiyoruz bölümüne katılın destek olun bizlere biliyosunuz fiyatlar çok yüksek maddi olanakları olman olmayan herkesi yıprattı ..bu bölüme isimlerinizi yazdırın belirlenen günde hepberaber aynı yerler mail atıcaz lütfen desteklerinizi esirgemeyin....hepimize kolaylık sağlar inşallah

selam kizlar nasilsiniz,ben ALLAHA sükür iyim pazar günü yolcuyum lütfen dualarinizda bana yer verin......

Arkadaslar aranizda Femara kullanan var mi? Ikinci kez tup bebek yaptiriyorum.. Femara cok daha ucuz ve hic yan etkisi yok..Basari orani hakkinda ilginiz var mi? Selamlar
:uhm:

kızlar malesef yine spermiyogramda çıkış yok.ama hormonlarda düzelme var eger böyle devam ederse çıkış olur inşallah ben buna çok inanıyorum..

arkadaşlar ben eşimin sperm sayısını öğrenmeden önce 10 adet femara tablet kullanmıştım. Yine ultrasonla takip ve çatlatma iğnesi gerekiyordu. Çatlatma iğnesinden 36-48 saat sonra da ilişki gerekiyordu. Bu ilacı kullanarak 3 yumurta geliştirdim, döllenme olmadı zaten bizim normal yolla olmazmış. Oluşan üç yumurtamdan bir tanesi kiste dönüştü. Bir ay doğum kontrol hapı kullandım ve kist yok oldu. Bahsettiğiniz femara tablet midir iğne midir, kimler tüp bebek tedavisinde kullanabiliyor?

belgin canımm umutsuzlukk yokk ne güzel sende demişsin hormonlar düzelmiş diyee inşş herşey yolunda gidicekk ve sende hayırlısıyla avladına kavuşucaksın..
rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…