2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

aaaa nerdesiniz yahu hadi hilalcim hamilede girmiyor sizlere ne oldu yoksa sizdemi hamilesiniz kızlar.fundiş sen nerdesin konuşamıyoruz.

slm asumandan haber vereyim dedim size kızlar. ankarada biliyorsunuz herşey yolunda imiş sanırım çarşamba çatlatma iğnesi verucakmış herkese slmı varmış.

seval bilgi verdigin icin sagol. Hayirlisi insallah bu sefer asuman bebislerine kavusur...
belgin funda siz nasilsiniz?
ben cok yogunum, cok az girebiliyorum artik kk ya. tedaviler ne durumda? kizlar sizin fb varmi?
Kendinize iyi bakin.

prosedürler bitti, son gün 15 şubat

bu 2 deneme, hayırlısı allahtan, sabırla bekliyoruz

Arkadaslar gunaydin bugun bemin transfer gunum ve az once merkezden aradilar tek embryonuz oldugu izin bunu donduralim transfer etmeyelim birkac ay sonra yeni bit tedavi ye baslayip bu tek embryoyuda o tedaviye dahil edelim dediler . Biz dusunduk esimle bu tek embryoyu koydurmaya karar verdik cunki kendimizi cok hazirlamistik . Sonucta 2. tedavi demek tekrardan sil bastan demek . Tekrardan igneler tekrardan ucret odemek ve o bekleme sureci . Kaybedecek biseyimiz yok dedik ve transfere karar verdik . Sizce de dogru mu yaptik? Sonucta bu tutsada tutmasada 2. yi zaten deneyecegiz belki ozaman birden fazla embryom olusacak ve bu dondurulana ihtiyac bile olmayacak belkide bu cozulmeyecek ve kaybedilecek? Siz olsaydiniz ne yapardiniz ? Doktorum sansin az bunu bil dedi ama herseyi goze aldim.

canım benim 3tanede koysalar allah kaçtane nasip ederse o kadarı tutuyor belkide bu tutacak olsun iyi yapmışsın allahım inşallah hayallarınızı boşa çıkarmazda bu sefer herşey yolunda gider dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum.en dogrusunu yapmışsın en azından denedim olmadı dersin.hep içinde kalırdı yapmasaydın

tek embryo koyulup bir çok hamile kalan insanlar var inşş sende onlardan biri olursunn....rabbim ol dedikten sonra herşey olurr hakkında hayırlısı olsun...

merhaba kızlarr nasılsınızz neler yapıyorsunuzz????
fundacım sende girememişsin inşş iyisindir canım benimm

asude geçmiş olsun canım son negatifin olur inşş diğer denemnde sende evlatlarına kavuşursun inşş....

Hilal sen umutta olmustun degil mi ? Bende bahceci de tedavi oldum ama islemler umutta yapildi . suleyman tosun transferi yapti taniyormusun kendisini? nasildir?
Ben Umuttan cok memnun kaldim hersey herkes cok iyiydi. 2. yi Umutta dusunuyorum.

belgincim biraz üşüttüm boğazım ağrıyor öksürük felan vardı şimdi biraz daha iyiyim allaha şükür sen nasılsın neler yapıyorsun??

Arkadaşlar yeni cıkacak olan tüp bebek genelgesi tedavi olacak çiftler icin oldukça sıkıntılı bir durum yaratıyor.aynen kopyalıyorum.
(7) Merkezlerde birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır. Birinci uygulamada yaşa bakılmaksızın tek embriyo, 35 yaş üzerinde ikinci uygulamada iki embriyo, sonraki uygulamalarda ise yaşa bakılmaksızın iki embriyo transfer edilebilir.
8) Merkezlerde, doğacak çocuğun cinsiyetini belirleme amaçlı gonad ve/veya embriyo seçimi ve transferi yapılamaz.
(9)Üremeye yardımcı tedavi teknikleri kullanarak oluşan çoğul gebeliklerde embriyonal ya da fetal redüksiyon yapılamaz. Ancak tıp fakülteleri ve Bakanlığa bağlı eğitim hastanelerinden alınan durum bildirir heyet raporuna göre redüksiyon işlemi yapılabilir. Tıbbi endikasyon dışı redüksiyon yapan merkezlerin üç ay süre ile yeni hasta alımı durdurulur. Tekrarı halinde faaliyet izin belgesi iptal edilir.

Bununla ilgili görüşlerinizi buraya yazmanızı önemle rica ediyorum.
Belçika da devlet tek embiryo koyduruyor ama sınırsız olarak tedavi imkanıda sağlıyor. Türkiyede hem ödememizi biz yapıyoruz devlet tedavinin neydeyse ancak 2/3 üni destekliy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…