2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

sağol belgincim...o ne güzell senin için iyi oluyorr..bende çok almak istedim ehliyetide tüpden dolayı gitmek istemedik yani para kalsın ehliyete gitmesin diye...hadi kolay gelsin sana canım...

canım ben umuttan vazgeçtim evet verdim biraz kilo ama umutta yaptırmayacam brüksel tüp bebekde yaptıracam prof. yücel karaman oranın doktoru görüşmelerimizden çok memnun kaldım inşallah 3 martta başlıyorum iğnelerime

merhaba arkadaşlar,
ben progynex 200 mg yumuşak kapsül kullanıyorum. bunu kullananınız varmı acaba
jel ile yumuşak kapsül arasında ne gibi bir fark var?

kizlar, galiba artik kimse girmiyor bu sayfaya...
funda belgin hilal asuman nasilsiniz??
asuman hamileymis, cok sevindim ya... darisi bizim basimiza insallah

Merhaba, yasemin ben çarşamba günü bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım 8 haftalıktı ve tüp bebekle hamile kalmıştım benimle aaynı şeyleri yaşayan arkadaşlar varmı aranızda?

kizlar, galiba artik kimse girmiyor bu sayfaya...
funda belgin hilal asuman nasilsiniz??
asuman hamileymis, cok sevindim ya... darisi bizim basimiza insallah

talya canım ben iyiyim sen nasılsın ne zaman deniyceksin sen???bu arada asumanın hamile olduğunu bilmiyordum çok sevindim....darısı hepinizin başına kızlarrr

canım çok çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda bu acılarını unutturacak evlatlarına kavuşursun....

sevim li canım tedavine başlamış olmalısın çok sevindim hakkında hayırlısı olsun pozitif sonuçlar diliyorum....ben umuıtdan çok memnun kalmıştım ama sen brükselden daha iyi elektirik almışsın önemli olanda zaten dr.a güvenmem tedavine başlamana çok sevindim...tekrar hayırlı olsun...

canım çok çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda bu acılarını unutturacak evlatlarına kavuşursun....

amin ne kadar beklemek lazım ne yapmak lazım hiç bilmiyorum ikinci reglimde gelmemi söyledi doktor planlama için ama kafam karışık o kadar ilaç aldık sonuçta. hiç bilmiyorum.

3 adet geçmesi lazım diye biliyorum benimde ilk denemede olmamıştı 3 ay ara vermiştim ondan sonra başlamıştım...ama seninki kürtajla sonlandı belki daha fazla bekletir onuda bilmiyorum....

3 adet geçmesi lazım diye biliyorum benimde ilk denemede olmamıştı 3 ay ara vermiştim ondan sonra başlamıştım...ama seninki kürtajla sonlandı belki daha fazla bekletir onuda bilmiyorum....

hayırlısı olsun yapacak bişi yok. Allah bekleyecek sabrı versin inş.

inşşşş zaten beklemen senin için daha iyi olurr daha rahat başlarsın diğer tedavine...yorgunluğunda geçer birazz...

inşşşş zaten beklemen senin için daha iyi olurr daha rahat başlarsın diğer tedavine...yorgunluğunda geçer birazz...

ya aslında ilk iki gün çok iyiydim moralim falan çok iyiydi ama dün geceden beri kötüyüm elim kolum bomboş oldu sanki sanırım fazla alışmışım yeni yeni hissediyorum galiba. işide bırakmıştım evde fena bunalıyorum pskolojimi bozmadan atlatırım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…