2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım evet tedavime başladım lücrinlerin 3.günündeyim umut da süper bi yer ama ben brükselden farklı bi elektrik aldım yücel hocaya ve hüsamettin beye çok güveniyorum okadar merkeze gittik görüşmeye hiçbirinde bu olmamıştı umarım hayırlısı olur hakkımızda opuyorumnanaktan

inşş olurr sevimli dediğim gibi senin içinin ısınması önemliydi benimde umuta ısınmıştı ve şükürler olsun herşey yolunda gitti inş seninde herşey yolunda gider ve evladına kavuşursun....

bizimmm sayfamiz önlerde gene hele sükürrrr....
duymayanlar icin kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

bebis asuman gözün aydın, tebrikler:)
Sevimli ben de pazartesi lucrine başlıyorum.Sana herhangi bir yan etkisi oldu mu?

bizimmm sayfamiz önlerde gene hele sükürrrr....
duymayanlar icin kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

:)) tebriklerrr. hayırlı uğurlu olsun, inş. kucağınada almayı Allah nasip eder. darısı bizlerin başına dua et hamilelerin duası makbuldür :)

nasaılsın hilalcim iyimisin yaaa fundayla görüşüyomusun hiç girmiyor merak ettim.

özeline yazdım.bir bakabilir misiniz lütfen

belgincim canım ben iyiyim sen nasılsın???fundayı bende çok merak ediyorum fakat görüşmedim telden aradım ama kapalı cebi ondan ulaşamadım...

hilalcim canim cok tsk ederim ALLAH isteyenlerin basina versin gercekten cok güzel bi duygu....

ayyyyyyyyyy arkadaşım çok sevindim gözün aydın nerde yaptırmıştın canım tüp bebegi sen:teytey::teytey::teytey:

canim sagol ALLAH razi olsun canim ben ankara maya tüp bebek merkezinde yaptirdim...
iykide orda yaptirmisim gercekten cok memnun kaldim hepisi doktorlarim olsun hemsirelerim olsun cok ama cok iylerdiiii ALLAH hepisinden bir degil binnnnnn defa razi olsun....

:)) tebriklerrr. hayırlı uğurlu olsun, inş. kucağınada almayı Allah nasip eder. darısı bizlerin başına dua et hamilelerin duası makbuldür :)

bebis asuman gözün aydın, tebrikler:)
Sevimli ben de pazartesi lucrine başlıyorum.Sana herhangi bir yan etkisi oldu mu?

kizlar tsk ederim ALLAH isteyenlerede versin ....

canım bizde ikinci denememizi mayıs ayında düşünüyoruz ve merkez arıyorum o yüzden sordüm canım kararsızım bizim azospermiydi sorunumuz canım çok hassas sizin neydi canım tam olarak unutmuşum kusura bakma ne olur.tekrar gözün aydın çok sevindim inanki

belgincim canım ben iyiyim sen nasılsın???fundayı bende çok merak ediyorum fakat görüşmedim telden aradım ama kapalı cebi ondan ulaşamadım...
bende iyiyim canım funda girmiyor hiç ondan sormak istedim bilirsin belki diye inşallah iyidir.

önemli degil canim hareketli spermimiz cok düsükdü bizim canim bide rahim sivisi spermlerin yol almasina izin vermyiordu yani iki tarafliydi bizde sorun...
canim gözüm kapali sana benim merkezimi tafsiye ede bilirim bunu ben hamile kaldim diye demiyorum gercekten cok ilgilendiler,transferden sonra sürekli arayip hal hatir sordular gercekten harika bi merkez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…