sevim li canım tedavine başlamış olmalısın çok sevindim hakkında hayırlısı olsun pozitif sonuçlar diliyorum....ben umuıtdan çok memnun kalmıştım ama sen brükselden daha iyi elektirik almışsın önemli olanda zaten dr.a güvenmem tedavine başlamana çok sevindim...tekrar hayırlı olsun...
bebis asuman gözün aydın, tebrikler:)
Sevimli ben de pazartesi lucrine başlıyorum.Sana herhangi bir yan etkisi oldu mu?
bizimmm sayfamiz önlerde gene hele sükürrrr....
duymayanlar icin kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
nasaılsın hilalcim iyimisin yaaa fundayla görüşüyomusun hiç girmiyor merak ettim.sevim li canım tedavine başlamış olmalısın çok sevindim hakkında hayırlısı olsun pozitif sonuçlar diliyorum....ben umuıtdan çok memnun kalmıştım ama sen brükselden daha iyi elektirik almışsın önemli olanda zaten dr.a güvenmem tedavine başlamana çok sevindim...tekrar hayırlı olsun...
ayyyyyyyyyy arkadaşım çok sevindim gözün aydın nerde yaptırmıştın canım tüp bebegi sen:teytey::teytey::teytey:bizimmm sayfamiz önlerde gene hele sükürrrr....
duymayanlar icin kizlar ben HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
özeline yazdım.bir bakabilir misiniz lütfenkızlar ben bir süredir yoktum. neler yaptınız? daha oncede yazmıstım gormeyenler için tekrar yazıyorum. tup bebek yaptırmak isteyen arkadaslarıma yardımcı olmak istiyorum. ben hepinizin cok iyi bildigi bir hastanede çalışıyorum. sizlere en azından ındırım konusunda yardımcı olmak isterim. ilgilenenler ozelden msj atabilirler..
ayyyyyyyyyy arkadaşım çok sevindim gözün aydın nerde yaptırmıştın canım tüp bebegi sen:teytey::teytey::teytey:
:)) tebriklerrr. hayırlı uğurlu olsun, inş. kucağınada almayı Allah nasip eder. darısı bizlerin başına dua et hamilelerin duası makbuldür :)
bebis asuman gözün aydın, tebrikler:)
Sevimli ben de pazartesi lucrine başlıyorum.Sana herhangi bir yan etkisi oldu mu?
canim sagol ALLAH razi olsun canim ben ankara maya tüp bebek merkezinde yaptirdim...
iykide orda yaptirmisim gercekten cok memnun kaldim hepisi doktorlarim olsun hemsirelerim olsun cok ama cok iylerdiiii ALLAH hepisinden bir degil binnnnnn defa razi olsun....
bende iyiyim canım funda girmiyor hiç ondan sormak istedim bilirsin belki diye inşallah iyidir.belgincim canım ben iyiyim sen nasılsın???fundayı bende çok merak ediyorum fakat görüşmedim telden aradım ama kapalı cebi ondan ulaşamadım...
canım bizde ikinci denememizi mayıs ayında düşünüyoruz ve merkez arıyorum o yüzden sordüm canım kararsızım bizim azospermiydi sorunumuz canım çok hassas sizin neydi canım tam olarak unutmuşum kusura bakma ne olur.tekrar gözün aydın çok sevindim inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?