önemli degil canim hareketli spermimiz cok düsükdü bizim canim bide rahim sivisi spermlerin yol almasina izin vermyiordu yani iki tarafliydi bizde sorun...
canim gözüm kapali sana benim merkezimi tafsiye ede bilirim bunu ben hamile kaldim diye demiyorum gercekten cok ilgilendiler,transferden sonra sürekli arayip hal hatir sordular gercekten harika bi merkez.
Slm bebis-asuman seninle durumumuz ayni benim esimde azosperm ameliyat oldu,sperm bulundu ilk denememiz basarisizlikla sonuclandi.Ikinci denemeyi yazin yapmayi düsünüyoz,bana durumun hakkinda bilgi verirmisin?Hangi merkezde tedavii oldun canim?Bende almanyadayim belki yardimin dokunur bana yada fikir vermis olursun.kacinci denemende hamile kaldin?Insallah allah bizede verir.....
bende iyiyim canım funda girmiyor hiç ondan sormak istedim bilirsin belki diye inşallah iyidir.
merhaba benim eşimde 2003yılında tese amaliyatı oldu ankara gürgan clinicte elonge hücre bulundu 2 emriyo oluşmuştu fakat gebelik olmadı ikinci denemeyi başka bir merkezde denemek istiyoruz benim ilk merkezimde iyiydi fakat bizim hastalıgımızda merkezden çok ürolog önemli o yüzden ikinci hakkında kararsızım allahım hepimize yardımcı olsunda kavuşalım bebeklerimize.Merhaba belgin benimde esim azosperm.ama ilk denememizde olmadi..insallah allah bizede anneligi nasip eder..Lütfen bilgilerinizi banada aktarin...simdiden tesekküeederim.....
önemli degil canim hareketli spermimiz cok düsükdü bizim canim bide rahim sivisi spermlerin yol almasina izin vermyiordu yani iki tarafliydi bizde sorun...
canim gözüm kapali sana benim merkezimi tafsiye ede bilirim bunu ben hamile kaldim diye demiyorum gercekten cok ilgilendiler,transferden sonra sürekli arayip hal hatir sordular gercekten harika bi merkez.
canim tabiki yardim ederim benim bu ikinci denemem ilkini burda münihde yaptirdim ama tutmadi ikinic denemem icin ankara maya tüp bebek merekzini sectim ve subati 1 de tedavime basldim ALALH yardimcim oldu ve hamile kaldim,sana tavsiyem sakin almanyada yaptirma bence burdaki doktorlarin tecrubesi yok canim verdin emekler ve maddiyatin bosa gitmesin ben almanyada yaptim icin cok pismanim ama olacagi varmis.
ankaradalo merkeze gelince gercekten ben hamile kaldim diye demyiorum ama cok iylerdi hemsiler olsun doktorlar olsun harika bi ekip gercekten tavsiye edébileceyim bi yer....
asumancım ben seni merak ediyordum ne yaptın diğe ama rastlayamamıştım demek hamilesin çok çok güzel bir haber bu sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah senin kaç tane transfer etmişlerdi şimdi ne kadarlık oldun 5-6 hafta olmuştur heralde
tebrikler canım tebrikleeeeer
Merhaba, hamileliğiniz nasıl geçiyor? umarım sorunsuzdur.Benim merak ettiğim eşinizin sperm değerleri kaç idi? benim eşimin de spermleri az ve yerinde hareketli...morfolojiye bakılamadı sayı az olduğu için...Bir de tüp bebek için ne kadar ücret verdiniz ilaçlar hariç...
canım benim inşllah allahım o günleri bizlerede göstersin allahımkizlar yine yazmaya baslamissiniz... hilal canim iyi olmana sevindim..bende fbden bir mesaj yaziyim sana diyordum.. bayadir gorusemiyoruz...
belgin canim insallah ikinci tedavinde hersey cok daha guzel olur... bak hilal ve asuman hamile, darisi bizim basimiza insallah..
bende dondurulmusla devam etcem, bekliyorum suan... 3 dondurulmus embryom var, onlar bitmeden yenisine basliyamiyorum...
asuman birde ilk denemende çok yumurtan oluşmuştu diye hatırlıyorum bu sefer neden o kadar düşük olmuşş....acaba almanyada olmasıyla alakası varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?