2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

Slm bebis-asuman seninle durumumuz ayni benim esimde azosperm ameliyat oldu,sperm bulundu ilk denememiz basarisizlikla sonuclandi.Ikinci denemeyi yazin yapmayi düsünüyoz,bana durumun hakkinda bilgi verirmisin?Hangi merkezde tedavii oldun canim?Bende almanyadayim belki yardimin dokunur bana yada fikir vermis olursun.kacinci denemende hamile kaldin?Insallah allah bizede verir.....

Merhaba belgin benimde esim azosperm.ama ilk denememizde olmadi..insallah allah bizede anneligi nasip eder..Lütfen bilgilerinizi banada aktarin...simdiden tesekküeederim.....

canim tabiki yardim ederim benim bu ikinci denemem ilkini burda münihde yaptirdim ama tutmadi ikinic denemem icin ankara maya tüp bebek merekzini sectim ve subati 1 de tedavime basldim ALALH yardimcim oldu ve hamile kaldim,sana tavsiyem sakin almanyada yaptirma bence burdaki doktorlarin tecrubesi yok canim verdin emekler ve maddiyatin bosa gitmesin ben almanyada yaptim icin cok pismanim ama olacagi varmis.
ankaradalo merkeze gelince gercekten ben hamile kaldim diye demyiorum ama cok iylerdi hemsiler olsun doktorlar olsun harika bi ekip gercekten tavsiye edébileceyim bi yer....

Merhaba belgin benimde esim azosperm.ama ilk denememizde olmadi..insallah allah bizede anneligi nasip eder..Lütfen bilgilerinizi banada aktarin...simdiden tesekküeederim.....
merhaba benim eşimde 2003yılında tese amaliyatı oldu ankara gürgan clinicte elonge hücre bulundu 2 emriyo oluşmuştu fakat gebelik olmadı ikinci denemeyi başka bir merkezde denemek istiyoruz benim ilk merkezimde iyiydi fakat bizim hastalıgımızda merkezden çok ürolog önemli o yüzden ikinci hakkında kararsızım allahım hepimize yardımcı olsunda kavuşalım bebeklerimize.

allahım benide hayırlısı nereyse oraya yönlendirir inşallah.

belginim canım umut tüp bebek merkezine gellll kesinlikle tavsiye ederim..boşver ankarayı gel istanbula sen

Arkadaslar yardimlariniz ve tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim.Bizde daha karasisiz bakalim allah nezaman ve nerde kismet edecek....

asumancım ben seni merak ediyordum ne yaptın diğe ama rastlayamamıştım demek hamilesin çok çok güzel bir haber bu sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah senin kaç tane transfer etmişlerdi şimdi ne kadarlık oldun 5-6 hafta olmuştur heralde
tebrikler canım tebrikleeeeer

Merhaba, hamileliğiniz nasıl geçiyor? umarım sorunsuzdur.Benim merak ettiğim eşinizin sperm değerleri kaç idi? benim eşimin de spermleri az ve yerinde hareketli...morfolojiye bakılamadı sayı az olduğu için...Bir de tüp bebek için ne kadar ücret verdiniz ilaçlar hariç...

canim benim tsk ederim,ALLAH isteyenlerin hepisine versin,canim benim 8 yumartam toplandi sadece 3 tanesi döllenmis onlarin hepisi transfer edildi subatin 15 de.ALLAH bide kucama almayi nasip eder insallah....

tsk ederim iyim ALLAHA sükür biraz karin ve kasik agrisi var oda normalmis.
esiminki 2 mil felandi galiba,ama mayada extra bi macs yöntemi var 285 euro fiyati bizim bebeymizin olmasinda onun cok etkisi var diye düsünüyorum,cünkü ben almanyadada yaptirdim olmadi....
canim fiyat olarak biz kampanyadan faydalandik 2140 tl arti 285 euro macx tedavisi ben simid bile ilac kulanmak zorunda oldum icin ilaclar ve ignelerin daha tam hesabini yapmadim ama simdiye kadar ilac icin verdim para 1200 tl felan buldu...

kizlar yine yazmaya baslamissiniz... hilal canim iyi olmana sevindim..bende fbden bir mesaj yaziyim sana diyordum.. bayadir gorusemiyoruz...
belgin canim insallah ikinci tedavinde hersey cok daha guzel olur... bak hilal ve asuman hamile, darisi bizim basimiza insallah..
bende dondurulmusla devam etcem, bekliyorum suan... 3 dondurulmus embryom var, onlar bitmeden yenisine basliyamiyorum...

canim talyacim insallah kurban oldum isteyen herkesin önce göbeyni sonra kucani doldurur herkes yasasin bu duyguyu...

canım benim inşllah allahım o günleri bizlerede göstersin allahım

iyi akşamlar kızlarr talyacım bende sana mesaj atıcaktım ne zaman dondurulmuşlarınla deniyceksin diye yine tek bir tanemi transfer edicekler sana??
asuman canım keseyi görmeye gittinmii???

asuman birde ilk denemende çok yumurtan oluşmuştu diye hatırlıyorum bu sefer neden o kadar düşük olmuşş....acaba almanyada olmasıyla alakası varmı???

asuman birde ilk denemende çok yumurtan oluşmuştu diye hatırlıyorum bu sefer neden o kadar düşük olmuşş....acaba almanyada olmasıyla alakası varmı???

canim bu ayin 18 de gitcem keseyi görmeye,adnan hocam 8 tane yumaratn toplandi dedinde bende shock oldum ve bunu kendinsine söyledeim,onun bana cevabi,ne yapcan daha fazlasini pisirip yicekmisin dedi, yani demek istedi bize bitane bile yeter...
neden az oldunu bilemiyorum canim ama bunada sükür,almanyadaki tedavimde 14 taneydi ama ben ordaki tedavimi hc saymiyorum sadece para koparmak icin yapildini düsünüyorum trdeki tedavimi düsündükce,ya arada dünyalar kadar fark var...

benim gene yurt disinda yasayanlara tavsiyem almanyada yaptirmayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…