2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

allah kolaylık versin bu gün 8. gün değilmi ya ben senin kadar merak ediyorum nasıl hissediyorsun bir farklılık varmı bari

canim, ben beklemede degilim.. Artvinli arkadasimiz beklemede.
Ben 3 hafta once negatif aldim, ve suan adetimi bekliyorum. Dondurulmuslarla devam etmek icin.

evet canim, 26 yasindayim. ve 7 yillik evliyim..biraz erken evlenmistim.. Ama son iki senedir cocuk istiyoruz..

evet biraz oyle oldu benimki.. hic dusunmemistim erken evlenecegimi..Hep okulumu bitiriyim meslek sahibi oluyum ondan sonra diyordum. ama kismet iste.. Ama Allaha cok sukur yinede okuluma devam edebildim...

aaslına bakarsan hep ya çocugum olmazsa diye korkardım en büyük korkumdu evlenmeden önce ama kısmet işte olmadı negatifi aldıgımda yıkıldım hep bende sorun yok olma şansımız yüksek diyordum ama ondada yanılmışım

haha,evet ya bakarsin akraba cikariz.. babam gil karakaya kasabasindanlar, bunyana bagli.. ama izine gidince sarimsakli koyunde kaliyorlar.. siz neresindensiniz?

canim, bende oyle dusunuyordum. sansimiz yuksek diye..bendede sorun olmayinca.. demekki vaktimiz gelmemis daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…