canim bu ayin 18 de gitcem keseyi görmeye,adnan hocam 8 tane yumaratn toplandi dedinde bende shock oldum ve bunu kendinsine söyledeim,onun bana cevabi,ne yapcan daha fazlasini pisirip yicekmisin dedi, yani demek istedi bize bitane bile yeter...
neden az oldunu bilemiyorum canim ama bunada sükür,almanyadaki tedavimde 14 taneydi ama ben ordaki tedavimi hc saymiyorum sadece para koparmak icin yapildini düsünüyorum trdeki tedavimi düsündükce,ya arada dünyalar kadar fark var...
benim gene yurt disinda yasayanlara tavsiyem almanyada yaptirmayin...
merhaba silam canim.. insallah dondurulmuslarinla hamile kalirsin ve turkiyeye gitmene hic gerek kalmaz..
canim sen suan tedavinin hangi asamasindasin? transfer tarihin falan bellimi?
silam canim ilac da kullaniyormusun? galiba yumurta takibi yapilmiyor sende..
bende yumurta takibi yapiliyor ve hicde ilac falan vermiyorlar, sadece catlama ignesi kullaniyorum. oda transfer tarihini daha iyi ayarliyabilmek icin.
insallah yarin guzel haberler alirsin ve pazartesi transferin olur. 2 tanemi transfer edecekler?
Canim senin tedavin cok farkli benimkinden ...
Ben adetimin 2. gününden itibaren Estradiol adli bir hap kullandim .
Rahim kalinligini arttirmak icin ..
Önce günde 2 taneydi 3 oldu simdi 4 adet yutuyorum ..
Ayrica folik asit vitamin hapi kullaniyorum ..
Yumurta takibi bende hic yapilmiyorr . Catlatma ignesi de vurulmuyor ..
Ama hemsire lazim olabilir evde var mi diye sormustu ..
Evde var ama hic kullandirmadi doktor simdiye kadar ..
Her doktorun ayri bir tedavi yöntemi var ..Bu cok normal ..
Insallah sonucu iyi olurr ..
Canim Allah razi olsun .. Insallah senin tedavinde hayirlisiyla baslar ve güzel sonuclanirr ...
Canim sanirim 3 embriyo konulacak .. Cünkü ben tedaviye yeni baslayanlardan degilim ..
Yillardir tedavi oluyorum ve 3 ile bile tutmuyorr ..
Ayrica Almanya´da 3 embriyodan fazla transfer edilmesi yasak ..
Her defasinda umutla basliyorum .. Bu kez umutlarim yikilmasin ALLAHIM ..
hilalim ben bu aylarda basliyacam insallah dondurulmusla. evet yine tek transfer yapacaklar.. 2 istedim ama kabul etmediler.. 2 tane cozdurecekler, eger ikiside yasarsa en iyisini transfer edecekler, oteki de cope maalesef. Zaten suan toplam 3 embryom kaldi. Hayirlisi ya insallah bunlarla hamile kalirim..
kizlar galiba her seferinde degisebiliyor yumurta sayin..benim tedavimde 9 tane vardi bunun 8i dolu cikti ve 6 si dollenmis.. banada az gelmisti, doktorlara sordum normal bu dediler.. ben yasimdan dolayi biraz daha fazla bekliyordum. Ama Allaha cok sukur 6 taneden 5 tanesini dondurdular.. bazilarin cok oluyor ama 1 tane bile donduramiyorlar..
Slm talya83,yazdiklarini okudum simdi sen tedavini hollandadami yapiyorsun?Ve niye sadece 1 tane embriyo transfer ediyorlar? Merak ettim cünkü,avrupadadami kurallar degisiyor diye cevap yazarsan sevinirim....Allah yardimcin olsun canim....
canim bu ayin 18 de gitcem keseyi görmeye,adnan hocam 8 tane yumaratn toplandi dedinde bende shock oldum ve bunu kendinsine söyledeim,onun bana cevabi,ne yapcan daha fazlasini pisirip yicekmisin dedi, yani demek istedi bize bitane bile yeter...
neden az oldunu bilemiyorum canim ama bunada sükür,almanyadaki tedavimde 14 taneydi ama ben ordaki tedavimi hc saymiyorum sadece para koparmak icin yapildini düsünüyorum trdeki tedavimi düsündükce,ya arada dünyalar kadar fark var...
benim gene yurt disinda yasayanlara tavsiyem almanyada yaptirmayin...
kızlar yumurtaların değiştiğini bende biliyorum çünkü benimde ilk denememde 12 tane toplandı 2.denememde 16 tane toplandı...ama asumanda çok fark olunca şaşırmıştım.....
talyacım canım inş türkiyeye gelmene gerek kalmadan dondurulmuşlarınla hamile kalırsın...
bu yasa yürürlüğe girdimi şimdi çok saçma ya şansı düşürüyorlar..benim yaşım 24 ilk denememde 5 tane embryo transfer edilmişti...2.denememde embryologlar yaşından dolayı sana 2 tane koyucaktık fakat dr.un 3 tane koyalım şansa bırakmıyalım dedi ve 3 tane transfer ettiler ondan dolayı....
yani 2 taneyi dahi böle düşünüyorsa dr tek embryo ile ne olcak anlam veremiyorum..inş bu yasa değşir....üstüne dondurulmuşlarla tutma şansı dahada düşük 1 tane koyulması boşa zaman harcamak gibi bişy...
silam tedavin hayırlı olsun sonucunda pozitif olsun inşşş....
belgin hastane konusunda karar verdinmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?