2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

belgin canim okadar stress yapma canim ALALH hakimizda hayirlisini versin,senin moralin cok önemli bunu biliyorsun hersey olacana varir canim....
benim tedavi sürecinde yasadiklarimi anlatsam akliniz hayalniz durur,ama tek diyeceyim sey MORALINI sakin ama sakin boza canim...

Slm talya83,ben yaklasik 10günce ilk denememin negatif sonucunu aldim malasef.Ikinci denemeyi yaz basinda filan düsünüyoruz,Almanyanin en iyi klniklerinden birine gidiyorum ama sitedeki arkadslarimin türkiye daha iyi demesi kafami bazen kafami karistiriyor,bana kalsa türkiyeyede giderim ama esim istemiyor.Bizdeki sorun azosperm, ameliyatla esimde sperm bulundu allaha sükür ama spermlerin türkiyeye transfer edilmesi,is yerinden izin alma olaylari filan tam stres yaraticak diyor esim.Bilmiyorum arkadasim allah yardimcimiz olsun insallah....

arkadasım sakın tek emrıyoyu kafanıza takmayın doktorlar onun bır çaresını buluyor ve yonetmenlıkten farklı hareket edıyorlar sıze kısaca basıma gelenı anlatayım ben 1kere tup bebek olayına gırıstım tabı negatıf oldu ama neyse 3 emrıyo transferı en fazla olur yonetmenlıge gore ama doktor bana4 emrıyo transfer ettı sankı doktor transfer ederken mufettıslermı basında duruyor sonra bana yapılanlar hakkında rapor aldık epikrız raporu ve orda 3 emrıyo transfer ettıklerını yazıyor yanı mınareyı çalan kılıfını hazırlıyor.ve doktorun dedıgı 4 emrıyo transfer edıyoz sans kaza 4 ude tutarsa saglıksız olan olur almamız gereken bebekler olur onları alırız dedı

belgincim bencede sitres yapma şimdiden rahat ol..bende ilk tedavide çok daha fazla sitresliydim fakat 2.denememde daha rahattım....asumanın dediği gibi moral çok önemli arkadaşım....

hilalcim gercekten öyle benim morlimi cok bozmak isteyeneler oldu ama ALLAHA sükür harika bi esim var hic birinin bozmasina izin vermedi egerki moralim berbaz bi durumda olmus olsaydi belkide sonucumuda etkilerdi diye düsünüyorum tabiki hjersey rabbimden gelyior...

öle tabi asumancım rabbim ol dedikten sonra hiç bişey önünde duramaz zaten....ama sitresde yapmamak lazım buda önemli....bide bizim yaşadıklarımızı yaşayanların çoğunun eşleri anlayışlı allaha şükürler olsun..bende hep eşimden destek gördüm kendileri üzüldüğü halde bizi teseli ettiler yani ilk olumsuz sonuçta benim eşim öle yaptı..eminim hepinizin ki öle yapmıştırr....

canim benim tabiki desetk veriyorlor sonucta onlarda bilyior bizim ne acilar ne cilleler cektimizi,ALLAH kimseye yasatmasin böyle bi negatif durumunu gercekten cok zor...

nasılsınız kızlar bayadır giremiyordum merak ettim sizler nasılsınız bide bişey sorucam sizlerede tek transfer edilecek değilmi benim tek olacak yönetim çok sıkı tutuyormuş uymayan merkezlere 3 ay el koyuyormş sizlerde durum ne

sevimli canım sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor yumurtaların ne zaman toplanıcak???demek kii tek embryo yasası harbi harbii yürürlüğe girdi....yeni tedavide olan yok ki burda sevim liii ondan heralde bu soruna cevap gelmez....asumana 3 tane transfer etmişlerdi ama yasa yürürlüğe girmemişde olabilir o zaman....

evet canım yasa yürürlüğe girdi oda beni buldu nasip kısmet hakımızda hayırlısı buymuş diyecez malesef ben başladığımda girmemişti 2 transfer edilecekti ama tedavimin yarısında yürürlüğe girince benide vurdu yapacak bişey yok

hilal bebiş nasıl canım belginim nasılsın canım asuman da haber varmı kızlar ve diger arkadaşlarda tabiki

kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr

hilal bebiş nasıl canım belginim nasılsın canım asuman da haber varmı kızlar ve diger arkadaşlarda tabiki

canım tekrardan aramıza hoşgeldin....bebiş iyi allaha şükür..sen ne karar verdin ne zaman başlıycksın tedavine yoksa erteledinmi???
asuman hamile hemde ikizmişş canım...gerçi asuman yazmış ama ben yinede yazıyım dedim:))))

kizlar harika bi haberim var bugün doktora gitdim bir kese görmek iserken ikinicyide gördüm yani ikizim oluyorrrrrrrrrrrrrrr

canım benim gözün aydın rabbim ikizlerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşş....çok güzel bir haber verdin bizeee...darısı fundacımın,belginin,sevimlinin ve tüm evlat isteyenlerin başına inşşş.....

ayyyyyyyy FUNDAA hoşgeldin canım nasılsın inan çok merak ettim dün arayacaktım ama çekindim inanki nerelerdeydin sen.

Funda merhaba daha önce sormuştum sende yazmıştın ama ben cuma çapa infertileden rapor alabilmek için randevu aldım sen samtyadan almışsın ama beni biraz daha bilgilendirirmisin evde ne bulursam götürüyorum 2007 mikroenjiksiyon denedim tutmadı merkezden yazı alıyımmı giderken faln ne biliyosn anlatsana..hormon testlerim 2010 ocağa ait ....ay çok heycanlıyım inşallah alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…