2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

geçen ay gittim bende 26 yıldan sonra kayseriye bağbozumuna hep merak ediyordum ama gitmemiştim içalışıyordum tatilimide kayseride geçirmek istemiyordum evlilik felan derken anca gittim

canim, bende oyle dusunuyordum. sansimiz yuksek diye..bendede sorun olmayinca.. demekki vaktimiz gelmemis daha..

ama senin avantajın daha yükse canım daha gençsin benim yaşım da şansım gün geçtikce azalıyor rabbim inşallah verir banada tüm isteyenlerede

ama senin avantajın daha yükse canım daha gençsin benim yaşım da şansım gün geçtikce azalıyor rabbim inşallah verir banada tüm isteyenlerede

Canim oyle dusunme.. bak 26 yasindayim ve yinede olmadi.. Insallah bu ikinci denememizden sonra cocuklarimizi kucaklarimiza aliriz. Allahim olmayan herkeze nasip etsin.

canim ne guzel isin var.. Insallah islerin acilir... ben kendim beceremem oyle isleri :hulya:

inşallah canım yumurta rezervlerim azalıyor bu beni korkutuyor eşimin sorun varmalum birde bende çıkarsa diye korkuyorum tabi herşeyden önce rabbimin taktiri tabiki

ilk denenmde peki kac yumurtan vardi.. bana gore benimkide fazla degildi, ama bunuda sukur.. 8 tane cikmisti.. bunun 6 tanesi dollendi..

benimde 9 tane vardı canım dr göre iyi kaliteliydi ama 4 dölleme oldu kalteleri düşüktü döllemeden sonra 4 de transfer edildi 4.hasbel kader belki tutar diye koydular ama dr baştan uyardı kaliteleri düşük diye

canim benim sadece bir tanesi tam istedikleri kalitedeydi..oteki 5 i biraz geriden geliyorlar dediler... Bana sadece 1 tane iyi kalite transfer edildi... otekileride dondurdular, onlarin kalitesinden fazla bir haberim yok.. ama bana konulan embryo kadar iyi degiller ..

inşallah bu sefer tutar canım benim eşi bu sefer pek istemiyor ya olmazsa diyor benim zorumla olacak olursa bu tedavi yoksa ben bu ay başlayacaktım 3 aylık sürem doldu benim

denemeden bilemezsenki..nereye kadar erteleyebilirki... Insallah ikna edipte bir an once baslarsiniz... cunku bu bekleme sureci de hic kolay degil...

benim ilki uzun protokoldu, 2 ay surdu toplam... simdi dondurulmuslar yapacagim icin, kisa protokol.. sadece 1 sefer catlatma ignesi vurulucam.. ama bakalim iste, dondurulmuslar cozuldukten sonra yasacaklarmi..Bir cogu gecemiyormus bu asamayi..

denemeden bilemezsenki..nereye kadar erteleyebilirki... Insallah ikna edipte bir an once baslarsiniz... cunku bu bekleme sureci de hic kolay degil...

evet hiç kolay değil canım her geçen gün daha sitresli oluyorsun gün geçtikce gerginligim artıyor hiç birşey yapmaması beni deli ediyor

canim, sizde aileleriniz biliyormu tedaviyle ugrastiginizi? ben nerdeyse herkezden gizledim..daha yeni yeni acilmaya basladim..benim aileden sadece annem biliyor.. kaynanam gil tarafindanda pek fazla bilen yok..sadece ugrastigimizi biliyorlar...

benim ilki uzun protokoldu, 2 ay surdu toplam... simdi dondurulmuslar yapacagim icin, kisa protokol.. sadece 1 sefer catlatma ignesi vurulucam.. ama bakalim iste, dondurulmuslar cozuldukten sonra yasacaklarmi..Bir cogu gecemiyormus bu asamayi..

benim kısaydı sanırım bunu yaşla alakası var hilal arkadaşımda gen onunda uzun yapmışlar inşallah hayırlısı ile geçersin bu aşamayı sen ve bir an önce kavuşursun

canim, sizde aileleriniz biliyormu tedaviyle ugrastiginizi? ben nerdeyse herkezden gizledim..daha yeni yeni acilmaya basladim..benim aileden sadece annem biliyor.. kaynanam gil tarafindanda pek fazla bilen yok..sadece ugrastigimizi biliyorlar...

bizde eşimin aileside biliyor benim ailemde benim eşim söyledi ama ailelerin dışında bilen pek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…