canim, bende oyle dusunuyordum. sansimiz yuksek diye..bendede sorun olmayinca.. demekki vaktimiz gelmemis daha..
evlendikten sonra isi biraktinmi?
ama senin avantajın daha yükse canım daha gençsin benim yaşım da şansım gün geçtikce azalıyor rabbim inşallah verir banada tüm isteyenlerede
evet bıraktım tüp bebek denemesinde öncede arkadaşıla nikah ve bebek şekeri organizasyon yeri açtık oradada çalışıyorum şimdi ama bu aralar işe pek ugradıgım yok sezon bitti işler yok gibi evden idare ediyorum
canim ne guzel isin var.. Insallah islerin acilir... ben kendim beceremem oyle isleri :hulya:
denemeden bilemezsenki..nereye kadar erteleyebilirki... Insallah ikna edipte bir an once baslarsiniz... cunku bu bekleme sureci de hic kolay degil...
benim ilki uzun protokoldu, 2 ay surdu toplam... simdi dondurulmuslar yapacagim icin, kisa protokol.. sadece 1 sefer catlatma ignesi vurulucam.. ama bakalim iste, dondurulmuslar cozuldukten sonra yasacaklarmi..Bir cogu gecemiyormus bu asamayi..
canim, sizde aileleriniz biliyormu tedaviyle ugrastiginizi? ben nerdeyse herkezden gizledim..daha yeni yeni acilmaya basladim..benim aileden sadece annem biliyor.. kaynanam gil tarafindanda pek fazla bilen yok..sadece ugrastigimizi biliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?