2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

biz 1 yıllıkken ögrendik canım eşim bebek istiyor ama ben yanaşmıyordum sonra ben hastalandım dr gittim dr da kistin var dedi bende onun üzerine tahlil istedim doktorumdan oda çok erken dedi 1.5 yıldan önce bakmıyoruz dedi ben ısrar ettim önce bana test yapıldı sorun çıkmadı sonrad eşime biz o zaman ögrendi eşimin sorunuoldugun ben hep bende sorun çıkacagın düşünüyordum çünkü ben eşimde yaşca büyügüm ve onun ailesi ve çevresinde sürekli baskı görüyordum test yaptırmak içinde dr bu sebebten ısrar ettim kısaca böyle işte

canim belki biraz ozel soru olacak. istersen cevaplama.. esinin ailesi hic karsi cikdimi evlenmenize, senin yasin buyuk oldugu icin?

çıktı canım çıkmazmı bir sürü olaylar oldu bir sürü şelerimiz karşı çıktı yaş bunların arasında en görüneziydi ama ben minyonum yaşım göstermedigimden yaşım çok sonra ögrendiler eşimde tam aksine iri yapılı ve yaşında çok büyük görünüyor yani yaşa gelene kadar çok şeye karşı çıkıldı bizde bende eşime aşık oldunktan sonra ögrendim o evlenme teklif etmişti ben kabul etmiştim unun yaşını ögrendigimde

funda canim maalesef bizim kulturde bunlar cok zor kabul ediliyor.. Allahima cok sukurler olsunki siz acmissiniz bunu.. Siz birbirinizi istedikten sonra baskasina laf dusmez aslinda..

sende az embryo gelişmişş nedenine acabaaaa
hemde 1.sınıf 1 tane olmuşşşş
gerçi herşey nasipp kısmat deee
ne bilim yaşın gençç ve embryolarınn çok oluşmamışşş...
benimde yaşım 24,bendende 12 tane yumurta alındı,9 tanesine işlem yapılmış,8 tanesine dönlenme olmuşş,5 tanede 1.sınıf embryo oluşmuşşş
ve 5 tane embryonun hepsi bana kouldu canımm(eşimin spermi az hareketli olduğu için)
benimde dondurulmuşum yokkk yaniii.....
ama maşallah diyorum asumanın çokk iyi yumurtası oluşmuşşşş
inşş diğerindede aynı şekildee olurrrr

hilal canim, evet banada cok az gelmisti..doktorada soyledim, herkezde degisebiliyor dedi....artik bende birsey diyemedim... ben 150 gonal f kullandim.. acaba onun dozu azmiydiki? benim yumurtalarda cok gec buyuduler.. galiba 13 veya 14 gun gonal f kullandim.. cogu 10 gunde birakiyor..

spermdende kaynaklanabilir dicemmm embryo içinn
ama yumurtada fazla gelişmemişşş
bünyeden bünyeye değişir...
ben gonal f kullanmadımmm..benimkide uzun du fakat 40 gün değildii....
23 gün felan sürdüü 24.günde yumurtalarım alındı....
bende lukrini kullandım 23 gün boyuncaa,adet oluncaa(lukrine başlıyalı 10 gün olduktan sonra menagona başladım..)
13 günde lukrinle birlikte işte menagon kullandım kalçadann menagon...
sonra çatlatma iğnesini kullandım iştee...

13 sayfaya bir girsene hilal sen geçmişe yetişemedin orada bir arkadaşımızın dogum resileri var senine görmeni istedrim

gördüm arkadaşımmmm
değiştirmeye gerek büyük ihtimal aralık gibi olucakkk ama o ocağa bile gidebilirrr:))

13 sayfaya bir girsene hilal sen geçmişe yetişemedin orada bir arkadaşımızın dogum resileri var senine görmeni istedrim

funda canımmm dün baktımmm gördümmm rabbim bizlerede nasip etsinnn...
hemide 2 tane 2 kız çocuğuuuuu çokk güzellll...
sırası gelmişkenn rabbim ikizlerine uzun gün uzun ömür versin arkadaşımızınnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…