merhaba arkadaşlar......ya ben size yazdım baktım kimse yok çıktım,ama maşallah peşimden herkes gelmiş....bugün 14.günümdü sabah test yaptırdım.1342 çıktı sonuç,herşey yolunda çok şükür,malum evdeyim yatıyorum,kitap okuyorum sizlerle haberleşiyorum zaman geçiyor işte..siz neler yapıyorsunuz.
merhaba arkadaşlar......ya ben size yazdım baktım kimse yok çıktım,ama maşallah peşimden herkes gelmiş....bugün 14.günümdü sabah test yaptırdım.1342 çıktı sonuç,herşey yolunda çok şükür,malum evdeyim yatıyorum,kitap okuyorum sizlerle haberleşiyorum zaman geçiyor işte..siz neler yapıyorsunuz.
sen sayfadasın ama sanırım meryem suresin okuyorsun
evet okuyorum da canımmm.....ilk hemile çıktı...hadi darısı hepimizin başınaa.....
bide eylülü merak ediyorumm.ama oda hamile heralde 2.tuttu yazmıştı birine heralde....
burdayım geldim........canım ilk testimi 12.gün yaptım 741 çıktı,14.gün testimide bugün yaptık.1342 çıktı.iyiyim canım ya ilaçlarım var kullanıyorum,iğne bitti çok şükür fitil kullanıyorum......bu arada eylülde hamileymiş..
hilalcim bir yerde dr.histeroskopi istediğini söylemişsin ama yaptırmamışsın.....canım sen düşük yapmışsınya dr.büyük ihtimalle histeroskopiyi o yüzden istemiştir.çünkü bende oldum bana dr.düşük yaşadın düşükten sonra rahimde parça kaldımı,yapışıklık oluşmuşmu diye istemişti.....bence yaptırsan iyi olur.fundacım etmezmiyim her namazdan sonra dualarımdasınız......
hilalgigim 20 dk daha sitede kala biliri malum koca gelince kapatıyorum haberin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?