2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

oooooo ne güzel kızlar her birimiz arka arkaya tedaviye başlayacagız inşallah her birimiz bu sefer bebşlerimize kavuşuruz

berbat bi hava var gece boyunca yagmur yagdi aksilik benim oturma odamin caminda sorun var ev buz gibi Allaha sükür birazdan tamirci gelip yapcak...

günaydın hanımlar,,
ben de ikinci denemede bebeklerime kavuşmuştum,hem de aynı sizin gibi bu zamanlarda,
demek kısmet olursa siz de seneye benim yerimde olucaksınız inşallahh,,
hepinizi için çok dua ediyorumm

günaydın hanımlar,,
ben de ikinci denemede bebeklerime kavuşmuştum,hem de aynı sizin gibi bu zamanlarda,

sagol canim Allah ragzi olsun insallah bizde seneye anne olcak bu konuda cok iddaliyiz demmi kizlar ????

günaydın hanımlar,,

inşallah arkadaşım allah razı olsun duvaların için teşekkürler tedavini nerede oldun bebişlerin nasıl kız erkek cinsiyetleri ne

sagol canim Allah ragzi olsun insallah bizde seneye anne olcak bu konuda cok iddaliyiz demmi kizlar ????
tabiiki önce Allahtan isteyeceksiniz,sonra inanıp ümid edeceksiniz,olcak canım inşallahhhyerimseniben
inşallah arkadaşım allah razı olsun duvaların için teşekkürler tedavini nerede oldun bebişlerin nasıl kız erkek cinsiyetleri ne
canım ben İstanbulda Medikal Parkta Dr.Serdar Koç Beyle tedavi oldum,çoook çok memnundum kendiisnden,bu bir süreç işi,doktorun önemli en önce,hastane yada merkez sonra geliyor,
doktoruna güveniyorsan,hastane sonra geliyor açıkçası..
Şimdi 41 günlük iki kızım var teyzesi,ellerinden öperlerropuyorumnanaktan

allah analı babalı saglıkı büyütmeyi nasip ettisn annesi kokla benim için öp

hymarry arkadaşım yaşadakıların tedavinin bizlerle paylaşırmızın bebeklerin öyküsün bizede anlat lütfen

..................................

Son düzenleme:
canım bende polikistik over vardı,
eşimde az bir sperm yavaşlığı,
o kadar..

arkadaşlar bizled listelesekmi ne dersiniz 2 denemeyi ne zaman yapacagımızı ve sorunumuzu listelesekmi ???????????????

arkadaşım muhteşem çok güzel inan aglaya aglay okudum resimler çok güzel rabbim sana ve kızların sağlık versin inşallah bizlerde nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…