2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

evet mavimenekşe canım kimse giriyor bende ugramaz oldum napıyım bi burda bide diğer taraftayım arkadaşım oralarda konuşuruz artık karşılaştıkça....

fundaa hos geldin canim....evet gercekten uzun zamandir yoktun..
nasilsin?
hayirli cumalar herkeze..Allahim insallah hepimizin duasini kabul eyler...

belgincigim kayın validen de geliyormu üzüldüm canım bu kayın valideleri anlamak zor takılmaslar olmuyor sanki burak insanları bir aile olarak rahat etsinle değilmi birde annenle konuşacakların vardır değilmi nasıl düşünmüyorlar anlamıyorum ya biliyorsun benikide benimle gelmişti gezme olsun onlar ama sen sıkma canını arkadaşım aileni görecegin düşün hillacigim çok haklı güzel yanların düşün biraz zor oluyor biliyorum ama ne yapacaksın hayırlısı ile gelin bakalım ist.senlensin

öcelelikle aramıza hoş geldin arkadaşım bende hilal gibi sorun yrdımcı olmıyacagım hepimiz 2.deneemizi yapmadık inşallah bu ser saglıklı gebelik geçirirsin canım bebeişlerin kucagına alırsın rabbimin izni ile

artvinli canım hayırlısı olur inşallah canım rabbim bebişlerin kavuşmayı nasip eder inşallah

ooooooooo bir haftadır yokum geldim kimse yok ya şansa bak biraz daga takılacagım inşallah gelirsinizde konuşuruz

hayırlı cumalar herkese arkadaşlar..........nasılsınız,herşey yolundadır inşallah.fundacım allah razı olsun inşallah rabbim sağlıkla nasip etsin.bugün cuma kızlar hepiniz duamdasınız,rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

selam kızlar nasılsınız
bende ikinciyi yaptırıcam gerci belgin ve artvinli bilir benide adettendir şöyle kısaca anlatım eşim azosperm 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı oluyor ve sadece sağ taraf var ilk denemeyi cahilce bişeyden haberimiz yokken yani öyle saf saf araştırmadan yeditepede yaptık olmadı olgun sperm çıkmadı sonra tabi araştırmalar falan derken kaan aydosta tedavi oldu eşim bu ayla birlikte 7 ay olucak şimdide ikinci için regli olmayı bekliyorum umutta emre beyle yaptırıyoruz ama gelgörki benim normalde bu ayın 5-6 sı gibi olmam gerekirken hala olmadım bekliyorum öyle pazartesiye kadar olur galiba öyle ümüt ediyorum

arkadaşım aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun canım bizede durumun hakkında yaz sende hepimiz gibi ilk denemede acemelik yaşamışsın çok şükür hepimiz birbirimize yardım ediyoruz site sayesinde senide aramızda görmekten mutlu oluruz inşallah allah yavrulara kavuşturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…