Ben uğrayım o zaman :)).23 kasıma doktorumdan randevu aldım.Doktorum Halit Erden.Bahçeci kliniği.OPU ve transfer ise Umut tüp bebek merkezi.İkinci denemem olucak.İlk denememde hamile kaldım.Malesef 10 haftalık düşükle sonuçlandı.
Kızlar ilki düşükle sonuçlanıp da sonra gebe kalarak sorunsuz gebelik geçiren varmıdır aranızda_?
iyiyim canım çok şükür,herşey yolunda elhamdürillah,sen nasılsın merkez arayışına girdim çok şükür rabbime tekrar deneme gücü verdiği için,herşey gönlünce olsun canım benimopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız
bende ikinciyi yaptırıcam gerci belgin ve artvinli bilir benide adettendir şöyle kısaca anlatım eşim azosperm 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı oluyor ve sadece sağ taraf var ilk denemeyi cahilce bişeyden haberimiz yokken yani öyle saf saf araştırmadan yeditepede yaptık olmadı olgun sperm çıkmadı sonra tabi araştırmalar falan derken kaan aydosta tedavi oldu eşim bu ayla birlikte 7 ay olucak şimdide ikinci için regli olmayı bekliyorum umutta emre beyle yaptırıyoruz ama gelgörki benim normalde bu ayın 5-6 sı gibi olmam gerekirken hala olmadım bekliyorum öyle pazartesiye kadar olur galiba öyle ümüt ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?