2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

kızalrr umutla görüşmeye bugün gittimm......
kesinliklee çook memnun kaldımm ve bir dahaki adetimde orda başlıycam.......
veeeeeee polikistik over varmışş bendee......şeker ilacı verdii...bidee neden bebek düşmüş diyede kanda pıhtılaşmama bakıcaklarr.....umutdaa 300 liraymışş...çapadan randevum vardıı ne kadar zamanda çıkar diye öğreniyim ona göre ya umutda yada çapada yaptırıcam......verdiği fiyatdaa 804 hastane parası,ilaçlar 1000 ve istersenizz sperm ayıklama diye bişey varmışş 500 odaa.......dr önerirsse yaptırırsınız dedi....eşimede vitamin verdi....kür yaptığımızı söledikk onada devam edin dedi.....bu arada kısa protokol uygulanıcakmışş....
bide önceki denememde 5 tane embryo koyulduğunu duyuncaa dr.da çok şaşırdı.....
bu arada tüp bebekteki dr.um ulun beyyyy.....

ay canım bu ne güzel sıcak bir karşılama yazarım tabi yazmazmıyım fundacıgım siz nerde düşünüyorsunuz ikinciyi ilki nerde oldu kim yaptı

hilall85 hadi hayırlı olsun ben de umutta yaptıyorum kısmetse ikinciyi benim drumda ulun bey inşallah hayırlı olur

funda adına ben cevap veriyimmm.....
medikanada yaptırdı süha sönmezde.....büyük ihtimal 2.denemeyide aynı yerde yapıcak.......

ay canım bu ne güzel sıcak bir karşılama yazarım tabi yazmazmıyım fundacıgım siz nerde düşünüyorsunuz ikinciyi ilki nerde oldu kim yaptı

teşekkürler canım Şeniz hilal arkadaşım söylemiş dr suha beye devam etmek istiyorum eşim yada kayın validemler de bolayı bir değişiklik istegi çıkmazsa hayırlıs canım

hilalcim sonunda gönlüne göre bir merkez bulduğuna çok sevindim herşey hayırlı olur hakkında inşallah.zamancım sende hoş geldin canım hialle aynı merkez ve aynı dr.oh maşallah gönlünüzce olsun herşey canım inşallah.

hilalcim sonunda gönlüne göre bir merkez bulduğuna çok sevindim herşey hayırlı olur hakkında inşallah.zamancım sende hoş geldin canım hialle aynı merkez ve aynı dr.oh maşallah gönlünüzce olsun herşey canım inşallah.

canım arkadaşlarım eger son anda birfikir degişikliği olmazsa kayınvalidem gelmiyor bizle inşallah degişmez.sizleriçok özlüyecegim arkadaşlar kendinize çook iyi bakın bayramınız şimdiden kutlu olsun allahım izin verirse bayramın 2.günü dönecegiz allaha emanet olun öpüyorum..

zamancım hoşgeldin seni burda görmek ne güzel arkadaşım...inşallah hepimiz burdan en kısa zamanda kurtuluruz...

teşekkürlerr artvinli ve fundacım........
inşş sonuda böle güzell olur.......
belginn hayırlı yolculuklarrr.....bende bayramını kutluyorum şimdiden.............

herkese merhaba bende 1. tüp bebek denememi yaptım ve sonuc pozitif olmustu tahmin edersiniz ki cok mutlu olmustum taki bugun 2. testimi yaptırana kadar degerlerım artmamıs doktor bunun kımyasal gebelik oldugunu soyledı... ve bır ıkı hafta ıcınde dusuk yapacagımı anlattı eger 2 hafta ıcınde dusugun olmazsa tekrar gel dedı.ozman baska çözümlere bakarız dedı cok uzuldum 2. tüp bebek ıcınde 2 ay beklememı onerdı artık korkar oldum cunku daha once 3 defa asılama gecırdım onlarda negatıftı nezaman yuzumuz gulecek bılmıyorum artık bazı arkadaslar 2. tüp bebegın daha cok tuttugunu fılan soyluyorlar ama kafam cok karısık umarım hepımız ıcın hayırlısı ne ıse o olur hıc bırsey gozumde buyumuyor sadece o 14 gunluk bekleme suresı cok rahatsız edıyor benı omrumden ömür gidiyor sankı

canımmm aynı şeyi bende yaşadımm geçmiş olsun.....zor olduğunu biliyorum ama bu günlerde geçicekk..inş bizlerde evlatlarımıza kavuşucaz....değerin kaçtı kaça çıktııı???
bide banada zor gelen şeyyy o bekleme süreciiiii.....ayyyy aklıma geldi o günlerrr.....
ahhhhhh ahhhhhhh ne ağlamıştım idrar testi yapıppdaaa....bidahakine yapmıycam idrar testii......neyse dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun.....

iyiyim Allaha cok sukur. sen nasilsin...daha yeni biraz gecmisi okudum... galiba sonunda gonlune gore tedavi merkezi bulmussun..insallah hayirlisi olur canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…