2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

hilalim ben cikiyorum canim..gec oldu yarin sabahda hastanede randevum var canim.. ben galiba ancak pazartesi girebilirim tekrar... artik pazartesi gorusuruz canim. Allaha emanet ol...

burdayımm canımm geziniyodummm topiklerde.....kistt odaa canım...tutunmama sebebi olabilirmişş.......
fakat anlamadığım şeyy o kadar alttan bakıldıı neden kimse sölemedi...çapada da bişey sölenmedi....
ulun beyyy kan testimi görür görmezz bi aksilik var dedi....şimdi şeker ilacı verdii yumurtalar daha iyi olurr dedii..hayatım boyunca kullanıcakmışım öle dedi....yumurtalar çatlamıyomuşş galibaa araştırdığım kadarıylaa.....
ama histeroskopi istemedi bendenn gerek yok dedi....neden tutunma olmamış diyede kan testi istedi bendeennn...bakalım sonuçç ne olcak..bu arada bende rahim testide vardıı onada baktıı iyi dedi....

tamam canım....bende çıkıyorummm eşimm çık diyorr......sen şimdi sadece çatlatma iğnesimi olucann başka ilaç felan kullanmıyacakmısınn??dondurulmuşş nasıl oluyorr hiçç bilmiyorum.....

benım ılk tahlılılımde degerım 4.1 cıktı 3 gun sonra tekrar yaptırdım 17 cıktı sevınmıstım 3 gun sonra tekrarladık 5.2 cıktı doktor artık umudumuz kalmadı dedı degerler gıtgıde duser ve dusuk yaparsın dedı acaba 2.tüp bebekte sansımız bıraz daha mı yuksek yoksa genemı aynı

dünn umut tüple görüşemeye gittikk.....koordinatör bana sende boş gebelik oluşmuştur dedi.....değerin 50 den fazla olması gerekiyordu dedi...benim de en son değerim 52 di...ve ondan sonraa değer 6 ya düşmüştü....
ama dr genetik test istedi neden tutunmamış diye bakalım dedi.......
2.de aynı şans olurmu bilmiyorum..... dr.la konuşmuş olduğum bi konu değill bunu belirtiyimm ilk.....ilk denemede rahim embryoyu yabancılıyomuşşş...ondan dolayı 2.denemde şans daha yüksel oluyomuş....
ama herşey takdir ilahi......rabbim inşş diğer denemelerimizdee bizi güldürsün inşşşş....

arkadaşım geçmiş olsun canım inşallah 2.de yavrularına kavuşursun canım

hilalcigim nasılsın arkadaşım bir türlü konuşamadık ovel kist bendede var canım ama ben tedavide önce dogum konturol ilacı kullanmıştım ve çatlamıştı bu aralar yumurtalıgımda bir arı var ve tekrarladıgın düşünüyorum tedaviye başlamadan önce mmuhakkak konturol yaptıracagım inşallah sorun çıkmaz eşim istemiyor demiştim konuşmuştuk bu aralar birazdaha sıcak bakıyor sanki bakalım neler olacak görecegiz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…