2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

inşalah ikinci denemende tutar arkadaşım moralini bozma benimde ilk tüp bebişim tutmadı malesef tekrar yapmayı planlıyoruz biz yaptırdığımızda 6 milyar falanda şimdi tüp bebek fiyatları ne durumda ayrıca benim dr artık ne kadar doğru bilmem ama 2 denemelerde tutma ihtimali daha yüksek demişti ayrıca aldığın ilaçlardan dolayı kendiliğinde bile hamile kalabilirsin çok duydum...

fundacim keske yanimizda destek olarak bunlari yasayan biri olsa tedavi süresinde diye düsündüm ama nerdeeeee,insallah hepimiz sorunsuz bi sekilde mucizemize kavucuruz...
pazartesi benim teyzeminide transfer oldu ama daha görüsemedim onla insallah o bana bende sizlere o güzel haberi veririmmm....

inşallah kızlar bende 2 ay sonra 2. deneıyecegım ama ıcımde okadar buyuk korku varkı anlatamam hadı yıne tutmazsa dıye
hiç bır seyden korkmuyorum su 14 gunluk bekleme süresi benı delı edıyor bu arada kımyasal gebelık demıstı doktor bana ama halaadet olmadım ne zaman adet olurum bılen varmı yanı daha once basına boyle bırsey gelen varsa uzun mu suruyor adet donemı .....

canım ben 27. günümde felan olmuştum galibaa..değerim 6 ya düşmüştüü ondan 2 gün sonra değer 0 olmuştuu..0 olduktan 2 gün sonra felan adet olmuştum ben....
senin değer 0 oldumuu bidaha kan verdinmii??ben o dönem çook kan vermiştimm
....

en son cuma gunu yanı dün tahlil yapıldı 5.2 cıktı ama belıme ve kasıklarımda agrı var bas donmelerım bıtmedı pekı bu kımyasal gebelık dedıklerınde acaba emrıyo ıcerdemı oluyor hala yoksa sadece ılaclardan mı degerler yuksek oluyor az once bır tanıdıkla konustum oda tup bebek denemesınden sonra en son degerı 3.2 ımış doktor onada kımyasal gebelık demıs ama embrıyo tutunmus bır mucıze olmus ve suan bebegı 1.5 yasında aklım karıstı

ya zatenn adet oluncaa düşmüş oluyorrr......dr.değerim 6 oluncaa adet olucaksınn o zaman gelde değerine yine bakalım demiştiii...adetli gidincede bebek kanda düşmüştüü......
valla tanıdığına olan mucize bana olmadıı değerim 52 den yukarı çıkmadıı indi tam tersi......hakkında hayırlısıı.....

merhaba arkadaslar ben de 2 tüp bebek denememi yaptiriyorum doktorda ilk görüsmemizi yaptik adetimi bekliyorum ignelere basliycagim bu gün adet olmam lazim allah bebek isteyen herkese versin alllah kimsenin emegini bosa cevirmesin.

merhaba arkadaslar ben de 2 tüp bebek denememi yaptiriyorum doktorda ilk görüsmemizi yaptik adetimi bekliyorum ignelere basliycagim bu gün adet olmam lazim allah bebek isteyen herkese versin alllah kimsenin emegini bosa cevirmesin.

hadı hayırlısı olsun umarım emeklerın bosa cıkmaz.bende 2 . denememı 2 ay sonra yapacagım bır aksılık olmazsa allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın ınşallah bır an once bebeklerımıze kavusuruz....

ayyy canım ya inşallah tutunur bebişin sonuç kesinleşene kadar sen genede dikkat et kendine

kızlar eşimle istanbuldayızbi frsat buldum nete girdim çok hastayım kızlar ateş öksürük ölüyorumneyse eve gidince daha cok görüşürüz öpüyorum...

belgincinmmm canımm geçmiş olsunn....
buraya gelen giden yokk kaç gündürr.....bende bugün umutdaydımm ilaçları yazdırdıkkk ve genetik testi yaptırdım sonuca göree tedaviye başlıycaz.....inş bi sorun çıkmazz.....
kızlarrrrrr nerelerdesinizzzzz???

selam kızlar en sonunda regli oldum ve yarın kısmet olursa inşallah hayırlıyısla başlıyoruz şimdi dua zamanı bana dua edin inşallah busefer sperm bulunur

inşş sperm bulunur zamancımm......kafan rahat olsunn inşş herşey olumlu geçicek......heralde senin dr ulun bey fakat eşine mikro teseyii emre beyy yapıcakk.....siz onunla görüştünüzmüü sperm çıkması konusunda ne diyor size???
bizde dün gitmiştikk umut tüpee ilaçlarım yazıldıı hepimiz hakkında hayırlısı olsunn.....sen benden önce başlıyosun ben tedaviye başlıyana kadar senin transferin olur heralde.....
herşey inşş gönlünce olurr zaman.....

SELAM KIZLAR NABERSINIZ?? BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN.... hayirdir kizlar sayfa cok ilerlerde kalmis neoldu kimseler giremedi bayram nedeniyle galiba öpüldünüz

merhaba kızlar ben geldim hiçbişey anlamadım vallahi gittimmi geldimmi hem çok kısa bi tatildi hemde hastalıkla ugraştım anacıma doyamadım malesef ama napalım yazın yine gidecegim ve bu sefer eşimide götürmeyecegim onunl gidince hemen dönmek zorunda kalıyorum...

belgin hosgeldin canim... gecmis olsun canim, hayirdir neyin vardi? Insallah kotu birsey dedildi..
Canim tatilin kisa olmus ama, hic olmazsa yine gormussun aileni insallah yazin daha uzun bir sure gorursun ve doya doya gecirsin tatilini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…