2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım arkadaşım geçmiş olsun belgincigim bende grip oldum bütün bayram karı koca hasta yattık eşim evde oldugundan siteye giremedim tatili kıza demişsin arkadaşım ama görmüşsün anacıgını inşallah yaz tatilinle bebişinle görmeye gidersin canım arkadaşım

evet canım çok şükür gördüm ama sanki görmemiş gibi çok özledim hastalıktan başımı kaldıramadımki anacımla vakit geçiremedim evet inşallah yazın eşimsiz gidicem onla olunca hemen gelmek zorunda kalıyorum.sanada geçmiş olsun fundacım....

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım haziran ayında ilk tüp bebeği yaptırdık ama düşükle sonuçlandı benim için büyük bir yıkım oldu ama şuanda toparladım ikinci için hazırlanıyorum kısmet olursa bu ay ikinciyi yapıcaz dualarınızı bekliyorum allah herkese bu sevinci yaşatır inş.

kızlar canlarım ben bi aşamada değilim hala.......genetik testin sonucunu bekliyorummm....
ben iiyiyim kızlar sizler nasılsınızz???talyaanın transferi olmuşş bekleme sürecindee haberiniz var dimi????

seval canım aramıza hoşgeldin...bende ağustos ayındaa negatif sonucu almıştım....bende nasip olursaa bu ay başlıycamm 2.denemeyee.....inşş bu sefer hepimizin yüzü gülerr.....inşşş hepimizz hamile kalıpp evlatlarımıza kavuşuruzz.....

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

kimseler yokkkkkkk arkadaşlar gelinde sohbet edelim tedaviye başlıyan arkadaşlar nasıllar başlamak üzer olna arkadaşlarım neler yapıyor aşamaları ne haberda edin arkadaşlar

ben geldim ama bu seferde kimsecikler yok....sabah bi ara girmeye çalıştım fakat giremedim sitede yine sorun var......sinir oluyorummmm buraya giremeyincee yaaaaaaaaaaaa

aynen hilalcim ne olduda girilmiyo nazar degdi ya halbuki buraya girince sizlerle konuşunca dertlerimi unutuyorum artık bende anne olmak istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…