2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

benide listenize alın arkadaşlar topiğinizi yeni keşfettim bende 2. denememi yapıcamm ilk denememde düşükle sonuçlandı sorun eş faktörü sperm azlığı ve morfoloji şimdide 2. denememi umutta yaptırıcammm hayırlısı olsun hakkımızda umarım gerçekten güzel şeyler paylaşırız

merhaba arkadaşlar.
benim bi arkadaşım için sizlere sorum olaca.
ekim ayında ilk tedavisini yapmış ve negatif çıkmış.
yumurta tembelliği ve kalitesizlii demiş doktor.
fsh hormonu 15 13 19 çıkmış.
bi öneriniz var mı .
eşi askere gidiyo.
5 ay yapacak.
hemen sonra başlasın mı..
fikirlerinizi paylaşır mısınız.

herkese selam galiba bende ikinciyi yaptırıcam benim sonuç pozitif önce arttı ama dün biraz düşüş oldu doktor çarşambaya kadar bekleyelim tüp bebekte böyle olabilir dedi çok kokuyorum

herkese selam galiba bende ikinciyi yaptırıcam benim sonuç pozitif önce arttı ama dün biraz düşüş oldu doktor çarşambaya kadar bekleyelim tüp bebekte böyle olabilir dedi çok kokuyorum

inşallah gerek kalmaz arkadaşım inşallah çarşambaya kadar herşey düzelir küçük bir yaramazlık yapmıştır babeişin sana belkide herşeyin hayırlısı kendini üzme moralini yüksek tutu çarşamba güzel haber vermen diliyorum rabbimden

aramıza hoşgeldin canı tabi listemize ekleriz senide tedavine ne zaman başlayacaksın hilal arkadaşımızda umutta yapacak bakarsınız tanışırsını inşallah hepimiz 2.de yavrularımıza kavuşuruz

arkadaşım ben bu konuda pek birşey söyleyemiyecegim dr.dinlemesi bence en dogrusu bir de arkadaşın kurleri kullanmasın tavsiye ede bilirim bir çok arkadaşımızda işe yaradı inşallah arkadaşındada yara

umarım bu bir yaramazlıktır güzel dileklerin için teşekür ederim allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

selam hanımlar sizler tecrübelisiniz ben bir şey sormak istiyorum;evlilikte 3yılını doldurmayanların tüp tedavisini sigorta karşılamıyormuş doğru mu?

selam hanımlar sizler tecrübelisiniz ben bir şey sormak istiyorum;evlilikte 3yılını doldurmayanların tüp tedavisini sigorta karşılamıyormuş doğru mu?

merhaba arkadaşım evet 3 yıllık evli olman gerekiyor arkadaşım yoksa sgk karşılamıyor ben sgk 1.denememi yaptım 2.için beklemedeyim sormak istedigin bir soru varsa bildigim kadar ile anlatırım

teşekkür ederim funda_ey ocakta 2buçuk yıl dolacak beklemek çok zor sperm sayısından dolayı aşılama da olmuyor ne zor bir imtihan hem para hem zaman harcamak,hayırlısı Allahdan isteyen herkes evlat sahibi olsun inşallah.peki zor mu tüp bebek yaptırmak yani fiziken de yıpratıcı mı?

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…