2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ağlamayın yaaw,
size moral olsun diye ekledim,siliyim baari..

canim benim okurken tüglerim diken diken oldu...
benim esiminde baba tarafi dogulu ama insallah biz bu tarz bi sorunla karsi karsiya gelmeyiz...
Allahim kizlarini saíze bagislasin

silme canım ben bir arkadaşımızın mutlulugundan dolayı duygulandım muheşem kesinlikle rabbim inşallah bizlerde nasip eder

01_ funda_ey.....2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman.......2.deneme şubat .......sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama

01_ funda_ey.....2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman.......2.deneme şubat .......sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83...2 deneme kasim....sorun asiri sperm düşüklüğü

bende 2. denemeyi 0cak şubat gibi düşünüyorum.. inşallah bu sefer hepimizin olucak.
eşimde sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu var..

01_ funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi...sorun oligosipermia
02_ bebiş_asuman...2.deneme şubat ................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83...............2 deneme kasim................sorun asiri sperm düşüklüğü[/QUOTE]
04_anifora_..............2.denneme ocak................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu

kizlar farkindamisiniz, nerdeyse hepimizde eslerde sorun var...
Bende sorun olmadigi icin cabuk hamile kalirim saniyordum, ama demekki oyle degilmis. Allahim insallah hepimize tez zamanda bebislerimize kavusmayi nasip eder.

asuman canim, sorun olarak rahimde tutunamama yazmissin... onu nerden anliyorlar?

canim benim ilk tedavim asilama oldu ve doktorumun demesine göre her sey cok güzeli ikinci denemem tüp bebek oldu ve sonuc negatif olunca doktorum bile shock oldu ve rahmin tutunmuyor embryolari dedi...

kizlar farkindamisiniz, nerdeyse hepimizde eslerde sorun var...
Bende sorun olmadigi icin cabuk hamile kalirim saniyordum, ama demekki oyle degilmis. Allahim insallah hepimize tez zamanda bebislerimize kavusmayi nasip eder.

evet haklısın canım bende yumurta döllenirse hamile kalırım sandım ama rabbimden hayırlısı kısmetimizde yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…