2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_sevim_li...........2.deneme tarih belirsiz..........sorun sperm azlığı ve morfolojik bozukluk merkez umut tüp bebek

kızlar listemiz gittikçe çoğalıyor...kaç gündür sieye girilmiyordu...insanın sinirleri bozuluyordu...kızlar varmı aramızda listeden hamişimiz..çoktandır takip edemiyorumda...buarada tedaviyi beklerken neler yapıyorsunuz...

özlettin arkadaiım kendin listemiz çogalıyor evet henüz hamile olan yok aramızda ama tedaviye başlamak üzer olan arkadaşlarımız var inşallah onlarda güzel haberler alacagız

fundacığım iyiyim çok şükür...bu sıralar moralim biraz olsun iyi..dedmle babaannemler geldi..uzun zamandır görmüyordum onları..hep bu tedaviler yüzünden...tatilllerde diyorsun eşimin izin alma sorunu olmasın.. tedavi için bir şeyler...eee ondan sonrada fırsat olmuyor...inanmazsın evleneli 5 sene oldu daha eşimle ddoya doya tatil yapamadık...inşallah rabbim yavrumuzu tez zamanda veriride onunla beraber geçirdiğimiz bu günleri unutur doyasıya tatiller yaparız...hepimiz...gerçi arada fırsat oluyor insanın yüreği aklı rahat olacak ki tatil yapasın..işte böyle..şimdi onları ziyaret ediyorum...belki ayakları uğurlu gelirde yeni yıla müjdeli haberlerle girerim hepimiz inşallahhhhhhhhhhhhh

inşallah canım 2010 da hepimiz anne oluuruz inşallah. moralinin iyi olmasın çok sevindim yaza bebişinle tatile çıkarsın inşallah arkadaşım kendinden üzaktutuma bizi özledik hepimiz seni

FundacıĞım Şu bırkaÇ gÜndÜr sıteye gırılmedı sınır oldum..ınsan burada sanalda olsa bır dostluk arkadaŞlık kuryor bırbırını merak edıyor...gerÇekten ama gerÇekten bızı bızden baŞkası anlamıyor ...

kızlar bana müsade hazırlanmaya gidiyorum..bir akrabamızın oğlunun sünnet kınası var.. gidip biraz kurtlarımı dökeyeyim..çoçuk rahatsızlığından dolayı 1,5 yaşında sünnet oldu..o minicik haliyle ortalıkta dönüyor..hiç birşeyden haberi yok..rabbim böyle güzel mutlulukları bizlerede yaşatsın..kız erkek fark etmez yeterki annelik duygusunu tadalım..sağlıkla hayırlısıyla...

merhaba kizlar...
evet maalesef siteye bir kac gundur girilemiyordu... sinir etti bizi..Ama Allaha cok sukur simdi sorun yok gibi gozukuyor...

funda merhaba canim..fazla kalamiyacam ama bir giriyim dedim...nasilsin?
bana 28 kasimda 1 tane dondurulmus transfer edildi, suan beklemedeyim..ama galiba olmadi..

haklsın arkadaşım bizi bizden başka kimse anlamıyor anlamalarıda zor arkadaşım . sana sünnette iyi eglenceler küçük adamada hayırlı olsun rabbim bizlerede bötyle güzel anların nasip eder inşallah uzakkalma bizden arkadaşım görüşürüz

funda canim eger 10 aralikta hala adet gormediysem, kan testi yaptiracam..yok eger adet olursam kan testi yaptirmama gerek yok..

inşallah hastalanmazsın arkadaşım küçük hemşerim katılır aramıza ama unutma ümitsizlik yok inşallah olacak arkadaşım duvalarım seninle

iyi akşamlar kzlar bilseydim girdiğinizi bende girerdimm 4 e kadar evdeydimm sonradan çıktımm.....neyse sonra görüşürüz kızlarr....
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaaa...umutda deniyecek arkadaş varmışş ne zaman başlıyacaksın tedavine canımm???belki ayhnı zamanlarda olurrr????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…