2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

senağlamakızlarrrrr yine yoksunuz ortalardaaa benimde işim varr başlamadan bi giriyim dedimm ama kimseyi bulamadımmm......senağlamasenağlamalmaz:

ya bu sitedeki kızlara ne oldu nerelerdesiniz yaa niye girmiyorsunuz...bende aglıyorum iştesenağlama

talya83 canim insallah hersey güzel olur vede sende sevincli bi haber alirsin bizide sevindirirsin insallah hersey güzel olur canim öpüldün

evet talyacımdann hiçç haber yokk...inşşş ilk hamilemizzzz olurr ve ardındann bizlerde gelirizz.......

bu arada bugünn dr.um aradıı genetik test sonucum içinn bi sorun yok dediii...kanda pıhtılaşman yok dedi.....nasip olursa adetimde başlıyorummmm inşşşşşşşşşşşşş

canım umutta ben başlıyorum kısmetse 18-19 aralık gibi umarım karşılaşırız ordada sen nezaman başlıyorsun

talyacıgım nasılsın canım durumda bir değişiklik varmı gerçi daha zaman vaar ama merak landım inşallah sayfamızın ilk hamilesi olursun önumuz açılır

çok teşekkür ederimm fundacımm......yeni eve geldim ve hemen internetin başına geçtimm.....1 saat sonrada kursa gidicem.....nasılsınn fundacımm sen neler yapıyorsunn????eşini ikna edebildinmi???

sevimli canımmm ben adetimi bekliyorumm ve düzensizz olurumm..ilk denemeden sonra hep 15 günde 1 oluyodum ama bu sefer 15 günü geçti ve hala olmadımm...heralde dr.şeker ilacı vermişti onun da etkisi vardır.....büyük ihtimal ya bu hafta yada bu haftadan sonraki haftaaa başlarımm...tabi adetim bana bi oyun oynamazsaa:)))
bu arada inşş karşılaşırızz....ben zatenn adet oluncaa umuta gidicem diye burdan yazarım......

[merhaba.bende ılk denememı yaptım ve ıkıgun once malesef husrana uğradım.sonuç negatıf.ama bırıncı denememın beni tecrube sahıbı yaptı
senınle paylaşmayı tabıkı ısterım.adım enka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…