2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

merhaba.tedavının ıyı sonuçlanmasına çok sevındım.allahım ınş sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasıp eder kendıne dıkkat et.benım hıkayemse malesef bu ay tup denedım ıkıgun önce sonucu aldım husran.bana önerebıleceğin şeyler varsa lutfen yaz çok ihtiyacım var.transferden sonra 10 gun boyunca hergun yattım çok yıprandım eşimde bende.ananas demişsin lütfen ayrıntılı yazarsan sevınırım arkadaşım.özel mesaj gönderırsen fazla anlamıyom bu sıteden bişey dırek msj kutusundan okuyım.şimdiden tes ederım.

merhaba arkadaslar dün transverim oldu ama agrilarim var rahim kramp gibi adet olcak gibi sizlerdede transverden hemen sonra agrilar oldumu bana biseyler yazin sizlerde neler oldu

hilalcim ben yarın ulun beyle görüşmeye gidiyorum acayip heycanlıyım umarım bi aksilik çıkmaz da bu ay allahın izniyle başlıyacaz fundacım hemde nasıl heycanlıyım ikinci olucak bu denemem ilkinde malesef doktor kurbanı oldum ve düşük yaptım bunda umuda güvenerek gidiyorumm umarım bu doğru adımdır bizim için ama içimden ilkindede umutta yaptırmak geçiyordu inşllah hislerim beni yanıltmas mutlu haberi burdan sizlerle paylaşırım sizinkileride büyük

sevimliii dr.u görünce rahatlarsın canım...ben çok sevdimm ulun beyii.....bende umuta büyük hayallerle gidiyorum...inşşş hayallerimiz gerçek olur.....
ilk görüşmenizmiii umutlaaa????eminim orda karar kılıpp başlarsın canım.....

yaa cok korkuyorum ne olursunuz agrilar normalmi allahim yardim etsin bizlere amin.

arkadaşım aramıza hoşgeldin tadavain hayırlı olsun endişelenme agrılar normal simdi sen hastalanacakmış gibi hissediyorsun tahmin ediyorum ama lütfen sakin ol sitres yapmamaya çalış kabız olmamaya çalış lifli gidalar tüket anans gibi ada çayı kafeyinde sıgara gibi şeylerden uzak dur yanında içilmesine bile izin verme arkadaşım sana ben bunları tavsiye derim inşallah hayırlısı ile yavruna kavuşursun

hayırlı olsun arkadaşım rabbimin izni ile bu sefer kalbinde seni yanıltmaz olur inşallah

çok teşekkür ederimm fundacımm......yeni eve geldim ve hemen internetin başına geçtimm.....1 saat sonrada kursa gidicem.....nasılsınn fundacımm sen neler yapıyorsunn????eşini ikna edebildinmi???

canım arkadaşım bir türlü görüşemiyoruz senin dr haycanının paylaşmak istiyorum ama karşılaşamıyoruz bile dr sevmene çok sevindim bu çok önemli canım inşallah bu sefer olaca arkadaşım rabbimin izni ile ben ikna turlarını henüz tam geçmiş değilim ama yumuşama var bakalım karışık işler biraz daha sonra uzun uzun konuşuruz inşallah

enka aramız hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun arkadaşım inşallah 2.de olur çok yeni almışsın sonucu nasılsın nerde yaptırdın tedavin paylaşalım sende sıkıntın atar rahatlarsın belki bu ilk günler biraz zor geçiyor en azında benim için öyle olmuştu paylaşmak dertleşmek istersen bizler buradayız bizi biz anlarız nede olsa

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme aralık ocak gibi...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek

funda_ey canim cok sagol nebileyim insan korkuyo telaslaniyo iste cok sagolun iyiki kk var insan rahatliyo co sagoll sigara biraktim icmiyorum 23 ekimde bakalim canimda hic istemiyo insallah bbeisim olurda hc icmem

funda_ey canim cok sagol nebileyim insan korkuyo telaslaniyo iste cok sagolun iyiki kk var insan rahatliyo co sagoll sigara biraktim icmiyorum 23 ekimde bakalim canimda hic istemiyo insallah bbeisim olurda hc icmem

bırakmana çok sevindim canı bebişin olsunda zaten içmek istesende vicdan yaparsın bence onu zehirlemek istemezsin inşanın kendini zehirlemesi çok farklı ama yavrusun kıyamaz bende sıgar kullanıyordum tedavide önce bıraktım sonuçtan sonrada içmedim ama son zamanlarda kullanıyorum eşim başladım bende önce bende ona kızıp içiyorum bu aralar ama bırakacagım en kısa zamanda tekrar

yavruum arkadaşım başlık biraz tuaf oldu :) agrıların devam ediyormu nasılsın peki bu gün bilgisayarın başında çok zaman geçirme arkadaşım transverden sonra çok hasasa bir dönem eminim sende biliyorsundur ama en önelisi dr söylemiştir kabız olma canım

canim cok sagol ama yata yata cok bunaldim bi bakinayim dedim yaa karnim bazen ne güzel hic agrimiyo arada bi agri geliyo sanki rahmim düsecek gibi oluyo yada adetim geliyo gibi oluyo ama simdi agrim yok yaticam birazdan kabiz olmamaya calisiyorum senin bebek varmi yada ne durumdasin allah isteyen herkese versin evlat bende icinde cok zor ya anlatamam

bende henuz yok canım 1.denememizi yaptık ve negatif sonuçlandı eşim oligosipermi ama okada çok araştırdım ve dr okadar çok soru sordumki anlatamam çok umdumuz yoktu çünkü endiriyolar kaliteli değildi bizde inşallah 2.de olur diyorum ve şimdi eşimi 2.ye ikna etmek için ugraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…