yaa cok korkuyorum ne olursunuz agrilar normalmi allahim yardim etsin bizlere amin.
hilalcim ben yarın ulun beyle görüşmeye gidiyorum acayip heycanlıyım umarım bi aksilik çıkmaz da bu ay allahın izniyle başlıyacaz fundacım hemde nasıl heycanlıyım ikinci olucak bu denemem ilkinde malesef doktor kurbanı oldum ve düşük yaptım bunda umuda güvenerek gidiyorumm umarım bu doğru adımdır bizim için ama içimden ilkindede umutta yaptırmak geçiyordu inşllah hislerim beni yanıltmas mutlu haberi burdan sizlerle paylaşırım sizinkileride büyük
çok teşekkür ederimm fundacımm......yeni eve geldim ve hemen internetin başına geçtimm.....1 saat sonrada kursa gidicem.....nasılsınn fundacımm sen neler yapıyorsunn????eşini ikna edebildinmi???
[merhaba.bende ılk denememı yaptım ve ıkıgun once malesef husrana uğradım.sonuç negatıf.ama bırıncı denememın beni tecrube sahıbı yaptı
senınle paylaşmayı tabıkı ısterım.adım enka
allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider...yaa cok korkuyorum ne olursunuz agrilar normalmi allahim yardim etsin bizlere amin.
funda_ey canim cok sagol nebileyim insan korkuyo telaslaniyo iste cok sagolun iyiki kk var insan rahatliyo co sagoll sigara biraktim icmiyorum 23 ekimde bakalim canimda hic istemiyo insallah bbeisim olurda hc icmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?