2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

slm canım.bende ılk negatıfımı 4 gun önce aldım.ıkı ay beklıycem ılaçların etkısının geçmesı içiin.
enisekekec ed windowslive com adresınden konuşalım eklersen msn ye.

evet kızlar umutta karar verdik ulun bey çok güzel ilgilendi zaten içeri girince çok samimi gelişti herşey ulun bey beni birine benzetti gülüşmeler filan ya sen osun değilmi diye bi sohbet gelişti aramızda ama şöyle bi sorunumuz var biraz kilom var ve ilk denememde düşük yaptığım için genetik testleriistedi benden v eşimden ayrıca benden başka bi test daha istedi nları yapıp ve şöyle 6 kilo kadar verdikten sonra başlkayalım dedi bizde kabul ettik bide bişey sorucam şimdi gitmeden 1 hata önce randevu aldık ön görüşme için ön görüşmelerin ücretsiz olduğunu söyledi tlf bayan fakat biz 150 tl muayene ücreti ödedik sizdede öylemi oldu

slm canım.bende ılk negatıfımı 4 gun önce aldım.ıkı ay beklıycem ılaçların etkısının geçmesı içiin.
enisekekec ed windowslive com adresınden konuşalım eklersen msn ye.

canım msn görüşmek isterim tabi ama bilgisayarda sertifika hatası diye bir hata verdigi için açmıyor eger facebook carsa orada da görüşe biliriz

evet arkadaşım çok zor gerçekten ama güçlü olmak gerek diger tedavilerde tecrübeli ve güçlü olacagız yavrularımız kavuşmak için önce bizim toprlanmamız gerek seni çok iyi anlıyorum çok yeni ve sen çok üzgünsün ama geçecek arkadaşım ve allahın izini ile 2.de tüm istiyenlere yavrularına kavuşucak inşallah

sevimlii canımmmm neden senden muayene parası almışlarrr .....test felan mı yaptırdınn yoksa sadeceee muayene parasımı aldıı????bizdenn alınmadııı....belkide değimişş artıkkk ücretliiidir.....söleseydinizzz bize ücretsiz demiştinizz neden para veriyoruz diyee......

günaydın kızlar dedik canım hilalcim ama 1 aralıktan beri ön görüşmeler muayene olarak geçiyormuş bide biz 2 ay sonra başlıyacaz ondanda istemiş olabilirler genetik test istedi doktor bide kan pıhtılaşması için tahliller istedi onları yapıp bide 6 kilo vermem gerektiğimi söyledi

sevimliii canımmm bendende istenildii genetik testtt çok şükür kanda pıhtılaşmam yokkk....nerde yaptırıcann testlerini.....
demekki 1 aralıkda fiyatda değişicektii muayenede değişmişş artık paralııı deseneee......bu arada hadii kolay gelsin sana inşş istediğin gibi zayıflarsın.....

ben genetik testi umutda yaptırdım.....ben kasımpaşada oturuyorummm bi kaç yere sordukk daha fazla fiyat verdiler ondan umutda yaptırdım....umuta 300 lira verdim....bu arada çapayada gittim bu testi yaptırmak içinn dr.un beni muayne etmesi gerekmiş vee dr eğer senden istersee bu testi burda yapabilirsiniz denildi.....kısaca da özel yerden gelen testi burda yapmayız dediler yanii....ama seninkilerde aynı testmi bilmiyorumm benimde genetikdii..ilk tüp denemede hamile kalmıştımm fakat değer yükselmedii ve düştüü....ondan dolayı istedi bendende.....

ya kızlarr nerdesiniz fundaaaa sesin soluğun çıkmıyor canım yaaa neler yapıyosun evdede hiç uğramıyosun burayaaaa......

canım benden de genetik test istendi ayrıca benden bide kıhtılaşma için istendi başka bi tahlil 300 lira genetik için istendi eşimle benden pıhtılaşmaiçin en uygun 300 diyolar ikisi 600 dendi okmeydanın da bi genetik tanı merkezinde 540 a yaptırıcaz yarın kısmetse sen ne yaptın başlayabildinmi

sevimli canım daha adet olmadım...adetimi bekliyorummm.....benimkindede kanda pıhtılaşma vardı......ve benimkide 300 liraydı...

Bakalım ben yarın gıdıyorum testlerı yaptırmaya kan vermek en bÜyÜk korkum Şımdıden uykum kaÇtı valla bende damar problemı var hem Çok kaygan hemde Çok ınce damarlarım ve her kan verdıĞımde baygınlık geÇırıyorum yarın ne yapıcam allah yardımcım olsun benden zıyade eŞımın bele uĞraŞacak yıne zavallım :)

merhabalar bende 1 ay önce negatifi almıştım ve dünyamız yıkılmıştı yeni yeni toparlanmaya başladım 2. denememi temmuzda yaptırca allah nasip ederse antalya tüp bebek merkezinde yaptırmıştım şimdi ise bursa istanbul ve denizli arasında kararsızım artık nerede ne kadar tüp bebek ile ilgili konular var hemen okuyorum nerede ne kadar başarılı olunmuş diye sizin bildiğiniz em,n olduğunuz hastane ve doktor varsa paylaşırmısınız arkadaşlar şimdiden hepimize bol bol şans diliyorum inş. 2. denemelerini yaptırcak olan arkadaşlar hepimiz için sonuçlar pozitif olurda buradan mutlu haberi paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…