2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

çooook sağol canımm inşşşşş hepimizzz anne oluruzz.....yok hani eşim tr gelicek demiştinn akşamlarıı artıkk daha sık girerim demiştin yanlışmı hatırlıyorumm..yoooo öle demişitn dimi???

hahahhaah dou hklisin öye demisdm cnkü o banabirkmiyr blsayari benden co arastiiyodu heresey

cai benim ya cok urasti ben aslinda merkezime karar vermistm ama yok´ben gitdim zaman baska yerlerede bakcam diyordu

kimsecikler uğramamışş ama ben yazıyımm...arkadaşlarr eşim bnugünn sperm verdii....2 buçuk aydırr keçi boynuzu kürü kullanıyodukk...1 milyon sperm ve %2 hareketlilik vardıı......
şimdi isee 4 milyon olmuşş ve %15 hareketlii.....herkesee tavsiye ediyorumarkadaşlarr...gerçekten faydası varmışş.......
bide dr a gittim bugünn..yumurtalar iyi dedi ulun beyyyy.....sayısını sordum bana yumurta avcılığı yapma dedi:)))))çok yumurta olur içi fos çıkar dedi...senin durumun iyi dedi şuandaa.....
ayrıcaa bu göbekten vurulan iğne göbeğimi şilşirdi yaaa ayrıca vurduktan sonradaa yanma oldu...puregon çle yapmıyordu..orgalutrann kullanan varmıııı aranızdaaa aynı sonuçla karşılaşan?????

canım arkadaşım inşallah 2010 bebeginle başlarsın allahım bu yıl sana ugur getirsin sonrada hepimize inşallah....dualarımdasın.....

selam kizlar nabersiniz???
bugün benimde esim tedavi görecemiz merkeze gitdi vede hersey güzel gececekmis benim yumurtalarim cok az calisdindan dolayi birbirlerine zarar veriyorlarmis ilac listemi verdi insallah ocak adetimle bende tedavime basliycam subatdada geldim zaman insallahhhhhhhhhhhh gebe olarak geri döncemmm

canım bende temmuzda yaptırcam fakat nerede yaptıracağım konusunda hala karar veremedim bahçeli kliniği ile antalyada gelecek daha öncekini antalya tüp bebek merk: yaptırmıştım bizde sperm sayısı düşük 20000 olması gerekiyormuş test sonucunda 18000 çıktı büyük ALLAHIM inş. hepimize nasip eder

canim benim biz ankarada tedavi görcez maya tüp bebek merkezi

asumancim bi yazinda yurt disindaki doktorlarin tup bebk konusunda hic bi sey bilmediklerini yazmistin,bu konuda sana sonuna kadar katiliyorum,benimde morfoloji bozuklugu nedeni ile cocugum olmayacak hic normal yolla,ben isvicrede yasiyorum ve ilk denememi burda yaptirdim ve sonuc negatif,bana bi rahim filmi bile cekmediler.ikinci denemeyi yapcam ancak 1 yil gecti nerdeyse,guatr problemim nedeni ile tsh degererimin normale donmesini bekliyorum.

am burdaki doktorlarin tup bebk konusunda duyarli oilduklarini dusunmuyorum,inanmiyorum maddi nedenlerle burda yaptiriyorum ilk denemede 6 bin frank verdik bundan sonraki 5 yil icindeki denemelerde 1000 frank.5 yilin dolmasini beklyiorum insallah ondan sonre turkiyede denemek istiyorum.

rabbim yardimcimiz olsun.

canim ben ilk denemem 1800 euro verdim diger 1800 sigortam karsiladi ama subat ayindaki tedavimi komple ben karsilamak zorundayim tr avrupa birlinde olmadi icin ama olsun yeterki bebisim olsun diye düsünüyorum,canim insallah sende orda hamile kalirsin ve hic gerekmez tr ye gitmene ALLAH gönlünce versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…