ay diş deme bana çok korkarımm....ağzımda çürük diş varr gitmiyorum dişçiye korkudann......
ben iyim canımm...geçmiş oolsunn bu arada
gidebilsemm korkudann gitmiyorumm.....sonumuz hayrolaaa ne diyim:)))))
asumancımmm biraz midemm bulanıyorrr....şeker ilacı vermiştii bana dr..heraldee ondan dolayıı çook midem bulanıyorr..dr sölemiştii banaa miden bulanırr diyee....her yemek yerkenn mide bulantısı oluyorrr....yemek yiyesim olmuyorr....yarınn gidicemm inşş hastaneyee sorucamm dr.aa bu kadar mide bulantısı normalmi diyeee
canim bence alis migde bulantisina insaallah sonuncun pozitiv olursa daha cok bulana bilir ama tabiki insallah hersey bulantisiz agrisiz sorunsuz gecer canim sonucunu nezaman alcan sen canim ???
:uhm:merhaba arkadaşlar bende tüp bebekte 2 deneme için hazırlanıyorum 1 denememde döllenme hiç görülmedi.Şimdi çok korkuyorum yine aynı şeyle karşılaşmaktan böyle bi olay yaşayan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
canım bende temmuzda yaptırcam fakat nerede yaptıracağım konusunda hala karar veremedim bahçeli kliniği ile antalyada gelecek daha öncekini antalya tüp bebek merk: yaptırmıştım bizde sperm sayısı düşük 20000 olması gerekiyormuş test sonucunda 18000 çıktı büyük ALLAHIM inş. hepimize nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?