2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

ay diş deme bana çok korkarımm....ağzımda çürük diş varr gitmiyorum dişçiye korkudann......
ben iyim canımm...geçmiş oolsunn bu arada

asumancımmm biraz midemm bulanıyorrr....şeker ilacı vermiştii bana dr..heraldee ondan dolayıı çook midem bulanıyorr..dr sölemiştii banaa miden bulanırr diyee....her yemek yerkenn mide bulantısı oluyorrr....yemek yiyesim olmuyorr....yarınn gidicemm inşş hastaneyee sorucamm dr.aa bu kadar mide bulantısı normalmi diyeee

canim bence alis migde bulantisina insaallah sonuncun pozitiv olursa daha cok bulana bilir ama tabiki insallah hersey bulantisiz agrisiz sorunsuz gecer canim sonucunu nezaman alcan sen canim ???

:uhm:merhaba arkadaşlar bende tüp bebekte 2 deneme için hazırlanıyorum 1 denememde döllenme hiç görülmedi.Şimdi çok korkuyorum yine aynı şeyle karşılaşmaktan böyle bi olay yaşayan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun

merhaba arkadaşlar yenı katıldım aranızaa benımde 2 denemem olucak 1.sinde döllenme hiç gözlenmedi şimdi tekrar bu problemle karsılasmaktan cok korkuyorumm..bu olayı yasıyan arkadaslar varmıı acaba

canim insallah ikinci denemen sorunsuz gecer bende subat ayinda ankarada tedavi olcam sen hangi merkezi sectin???

canim bence alis migde bulantisina insaallah sonuncun pozitiv olursa daha cok bulana bilir ama tabiki insallah hersey bulantisiz agrisiz sorunsuz gecer canim sonucunu nezaman alcan sen canim ???

canımm çokkk sağolll inşş dediğin gibi pozitif sonuçç alırım alırızz.....hepimizzz 2010 da anne oluruz inşşşşş......
daha transferim olmadı asumancımm....tedavideyimm...cuma yada c.tesi transferim varrr.....

goncaa ilk öncelikle tedavin hayırlı olsunn...ilkinde öle oldu diye 2. denemdede öle olucak diye bişey yokkk.....
dönlenmeme sebebi nee canımm dr.lar ne diyorrr???

hilalcigim nasılsın canım opun yapıldımı transfer cuma cumartesi yazmışsın herekde opu da olmuştur mevlam hayırlısını nasip etsin arkadaşım

aramız hoşheldin canım benim bu konuda hiç bir bilgim yok canım inşallah 2.denemende böyle bir sorula karşılaşmazsın

arkadaşım aramız hoşgeldin inşallah 2.denemeden yavruna kavuşursun .isteye ekleyecegim ben bir süredir girmedigim için eklenmedin kusura bakma

01_funda_ey...........2.deneme ocak şubat gibi....sorun oligosipermia varikosel..merkez medicana
02_ bebiş_asuman..2.deneme şubat .................sorun sperm düşüklüğü ve rahimde tutunama
03_talya83..............2 deneme kasim.................sorun aşırı sperm düşüklüğü
04_anifora_.............2.deneme ocak...................sorun sperm sayı,hareket ve morfoloji bozukluğu
05_belgin................2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
06_hilal85...............2.deneme 15.12.2009´da tedaviye başladı ...sorun oligosiprmia varikosel umut tüp bebek merkezi HAYIRLI OLSUN
07_sevgidolu...........2.deneme kaan hoca tedavisinde (beklemede).....sorun azosperm
08_ceynur..............2.deneme ocak...................sorun yumurta ve sperm azlıg
09_bulut83.............2.deneme ocak...................sorun sebepsi infertilite
10_ay1980.............2.deneme aralık..................sorun sebepsiz infertilite medikal park(bahçelievler)dondurulmuşlarla deniyecek
11_ayşenur0134.....2.deneme temmuz..............sorun sperm düşüklügü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…