2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

bir kaçgündür yokum dedim am 1 haftadır yokmuşum geçmişe baktımda ooooooooo belgincigim kızacak bana kızma arkadaşım sakın

arkadaşlar görüşmek üzer inşallah daha sonra tekrar girerim hilalcigim transverin oldum yaz arkadaşım hayırlısı ile inşallah 2010 da anne olursun ve hepimizin önünü açarsın arkadaşım unutmadan çok önce yazmışsin zamanı çeti ama ben yinede yazmak istedim karında vurulan igneler şişkinlik yapıyor

12_zuhale ...........2. deneme mart...................sorun spermde morfolojik yapısında bozukluk

selam kizlar nasilsiniz?? benim bugün adetim geldim ve tedavimin ilk adimlarini atmaya basladim,bugün itibariyle subat ayina kadar her sabah ve aksam cocuk aspirini vede antibiyotik kulanmaliyim adetimin 21.gününde lucrin inesine basliycam insallah...

merhaba herkese..benim ilk denemem malesef düşükle sonuçlandı.ama galiba testim negatif çıksaydı daha çok üzülürdüm ve hevesim daha fazla kırılırdı.6 ay bekleme süresindeydim.doktorum 2 ay yeterli dedi ama ben hazır değildim.belkide yaşımın daha genç olması çok aceleye gerek duyurmadı.şu anda transferimin 2.günündeyim.sizleri okuyarak umutlanıyorum.inş.10 gün sonra güzel hbrler veririm size.

canım hadı hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah sen basladın bıde bız baslasaydık hayırlısıyla

hadi hayırlısı olsun arkadaşım....

merhaba fundacıım evet göbekten vurulan iğneler şişkinlik yapıyormuş ama en etkiiside o oluyormuş benimki koldan olmuştu ama 2. denememde bende göbekten yaptırcam arkadaşlar birde soğan kürü ile incir kürü tedavisini deneyen varmı aramızda doğal yolla bebek düşünenler içinmiş denemedim ama denemeyi düşünüyorum ( soğanı hiç sevmem ama bebiş için içicez artık ):))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…