2.tüp bebek denemesin yapacak arkadaşlar burada buluşup bildiklerimizi paylaşalım ne

canım pardon gormemısım.pekı sen kac yasındasınkı 4 tane transfer edıldı yaa cok degılmı.benımkıler 2 kalıteydı 2 tane ama olmadı.zaten ulun bey dıyorkı cok nadır kadınlarda 1,kalıte olur ama bu bızım merkez dısında bakıoyrumda sankı kadınların cogu 1 kalıye hep transferı gorukuyor yanı her merkezede guven olmuyorkı

Ulun bey cok acık sozlu bırı ben onun yalan soyledıgıne asla ınamıyorum cunku bakıyorum ben cıder uyesıyım toplantıda cogunun agzından hep 1,kalıye yumurta duyuoruz ulun beyde bu bıızm merkezdemı olmuyor bu kadar 1,kalıte yumurta dıyor tabıı gulerek.sen doktorundan memnunmuydun canım.

canim bence merkezini cok iyi arastir en önemlisi merkeze güvenmen lazim benimde 2 transfer edilmisdi vede o transfer edilenlerin fotosunu ben simdiki merkezime gössterdim osman hocam hayret etmis ikiside cok kaliteli nasil tutunamadi diye...

Bebıs sen nerde denıcen ankarada canım.aman bosver kaynanayı sen kocanla ıyı ol yetr tabı hepsıyle ıyı olunsa ıyı ama olmayınca olmuyor ıste.

canım banamı dedın ne bıleyım ben memnunum merkezden.benım doktor hersey gayet ıyıdı nezman yumurtayla sperm bulustu sorun oldu dıyr.yanı benım yumurtam hemen dollenmemıs tam umutlar bıttı derken bırden dollenmıs ve anıden 3-4 hucrelı olmus bır problem gozukuyor dıyor bakalım kromzom testı verdı bakalım ınsaalh sonuclar ıyı cıkar ya gercı umutluyum bakalım sankı 2,de olcak gıbı dusunuyorum kızlar yaa.allah umıtlerımızı bosa cıkarmalsın kızlar yaa

gullucan arkadaşım ben dr güveniyorum açıkcası ayrıca loboratugarda çalışan bir tanıdıgımız var öncelikle o söyledi sonra dr duydum yani çek etmiş oldum aslında ben sgk dan yararlandım 1500 hastaneye ödedim canım

maya tüp bebek merkezinde canim,aynen salla onlari benim icin önemli olan esim...

bende boyle yıne ınternette gezınırken 2 sene evvel tabı.bana mayada ındırımlı hak kazandınız dıye telefon gelmsıtı ama ben kocaelıdeyım oraya gıdemem dedım.bu senede cıdere uye oldum umutta ındırımlı sansım cıktı 3500 yapıldı ama ne yazıkkı negatıf oldu bakalım 2,de ne olcak.

Senın kacıncı denemen

güllücan ben genel olarak dedim canim tabiki doktorundan memnunsan hic bi sorun yok allah 2010 bizim icin hayirli eylesin insallahhhhh

güllücan ben genel olarak dedim canim tabiki doktorundan memnunsan hic bi sorun yok allah 2010 bizim icin hayirli eylesin insallahhhhh

amiiiiiiiiiiiiin ınsaalah.tabı guvenıyorum ama ınsanın ıllakı kafasına bır sey takılıyor ama doktoru gordummu aklımdakılerı soruyom benı aydınlatıyor ve rahatlıyorum canım yaa

Yok canım ya sıze dıyorum sen zaten bayadır yazmıyon gordugum kadarıyla
ee anlat bakalım sen nezman denıcen 2, yı tupu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…