- Konu Sahibi Dumadumadum
-
Artık hangi konuya inanacağımı bilemiyorum :2:
Yorum yapsam havada kalır mı konu fake mi dalga mı geçiliyor diye düşünür oldum.
Hayır amaç ne onu da anlamıyorum ki
Amaç ne bilmiyorum amma kendilerini kandırdıklarını ve biz yorumcularla resmen oyun oynadıklarını biliyorum pekala..
Varsa bir rahatsızlığınız gidin ve tedavi olun
Bizleri sahte üyeliklerle konularla kandırmanız ağır vaka olduğunuzu gösterir
Hem vaktimizi çalıyorsunuz hem de boşu boşuna sizin için üzülmemize neden oluyorsunuz
Burası ne ego tatmin etme yeridir ne de insanlarla kedinin fareyle oyun oynayabileceği bir yerdir !
Zayıf karakterinizi gözümüze gözümüze soktunuz sayenizde artık şüpheyle yaklaşacağız konulara.
Sizin gibi yaşların yanında kurular da yanmaz umarım
o konu sahibine çok üzülüyordum saf gibi..buradaki kişiler sanal ama konular gerçek diye bakıyorum her zaman..
özellikle bugün ki konuda canım çok sıkıldı..tüp bebek gibi ciddi birşeyi kullanması da çok mide bulandırıcıydı!
benim o arkadaşa yardımcı olmak için anlattığım kendi tüp bebek hikayem,başka bir arkadaşın bebeğinin olmamasından duyduğu üzüntü,adunulun 13 kez tüp bebek tedavisini denediğini yazması,diğer bir arkadaşın merkez araştırıp bilgi vermesi,başka birinin fiyat araştırıp yardımcı olmaya çalışması bunların hepsi gerçekti..
bu insanlar farkında değiller ama kul hakkına giriyorlar aslında!
ve gerçekten hastalıklı bir durum bu.ben acıyorum onlara.
Artık hangi konuya inanacağımı bilemiyorum :2:
Yorum yapsam havada kalır mı konu fake mi dalga mı geçiliyor diye düşünür oldum.
Hayır amaç ne onu da anlamıyorum ki
Amaç ne bilmiyorum amma kendilerini kandırdıklarını ve biz yorumcularla resmen oyun oynadıklarını biliyorum pekala..
Varsa bir rahatsızlığınız gidin ve tedavi olun
Bizleri sahte üyeliklerle konularla kandırmanız ağır vaka olduğunuzu gösterir
Hem vaktimizi çalıyorsunuz hem de boşu boşuna sizin için üzülmemize neden oluyorsunuz
Burası ne ego tatmin etme yeridir ne de insanlarla kedinin fareyle oyun oynayabileceği bir yerdir !
Zayıf karakterinizi gözümüze gözümüze soktunuz sayenizde artık şüpheyle yaklaşacağız konulara.
Sizin gibi yaşların yanında kurular da yanmaz umarım
böyle yapmalarının amacı nedir? eğlencelimi buluyorlar yoksa sapıklarmı
sapık falan değiller.eğlence anlayışları bu kadar sığ,basit işte..gerisini sen düşün.tatmin yolları bu galiba.
bir de Allah korkuları yok galiba,artık böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?