2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

sapık falan değiller.eğlence anlayışları bu kadar sığ,basit işte..gerisini sen düşün.tatmin yolları bu galiba.

bir de Allah korkuları yok galiba,artık böyle düşünüyorum.

Dar kalıplı insanlar...Kişiliklerinin birkaç tahtası noksan olan insanlar...
Hala çocukluklarında kalmış ve oradan bir adım dahi ileri atamamış insanlar ...

açıkçası benim mantığıma yatmayan eski birkaç konu daha var,belki onların da foyası çıkar

Birde ben moral bozmamak için pek rakam telaffuz etmem. Ama bu da hayatın bir gerçeği. Bütçe vs hiçbir zaman 1. de olura göre ayarlanmamalı, birde işin bu tarafı var aman ha bunu gözardı etme diye yazdım.

Hastaysa sözüm yok ama can sıkıntısından yapmışsa yazıklar olsun.

bence bu arkadaş oynadıgı oyundan sıkılıp 2. bir üyelik aldı ve orda gerçek durumları yazmaya başladı.

bence 3 yıllık evli biri hele bir teşhis konmadan tüp bebek diye tutturmaz.gidip de öyle ben tüp bebek yaptıracagım demez.önce tüp bebek için rapor çıkartması lazım tam teşekkullu bir devlet hastanesinden.

bu hatun evlenmiş ve hemen de hamile kalmış.sonra da cok hazır olmadan cocuk sahibi olmuş.

tedaviyle çocuk sahibi olanlara karşı bir özentisi var heralde.

yani bula bula çocugu olmayan bunalım bir kadın kimliğini tercih ettiğine göre

Kendi adıma söylüyorum, burda okuduğum konudan etkilenip, yastığa başımı koyduğumda konu sahibi acaba ne yapmıştır diye düşündüğüm çok oldu.. Gerçekten hissederek, empati yaparak yazıyorum yorumlarımı. Yazık..

sana katılıyorum canım milleti keklemek hoşlarına gidiyor heralde.
kişilik bozukluğu denebilir belki.
mesela burda buluşup da tanışanlar bile onların samimiyetini de görüyoruz.
dediğin şey 3-4 gün önce başıma geldi. hem de erkek üye ve özel mesaj yoluyla ulaşmış.
kazene yetiştirdim hemen.
konu açanlar için de ne kadar sahte de olsa açılan konulara yapılan yorumlar önemli benim için.
konunun içeriği ne olursa olsun farklı bakış açılarını görebiliyorum. bunlar önemli.

Bence o arkadaş ciddi bir psikolojik bunalımdaydı ve çift karakterli bir birey olabilir kızlar.

Savunmak değil ama bu bir hastalık,

eğer gerçekten böyleyse kızmayalım, ki ben öyle olduğunu düşünüyorum.

Çünkü iki farklı düşünce yapısındaydı :26:

Ancak sırf eğlenmek için sahte konu açanlara ben de çok kızıyorum

Hangi konu o canım?

bende sirf bu yüzden her konuya pat diye yorum yazmiyorum sadece okuyorum ...
yapicak bisey yok malesef kk da dolaniyorum yok moda yok bi derdim var bölümü öyle okuyorum, bazen bende konu acayim diyorum sonra aman dur acma simdi senin konunada belki fake derler basin agrir diyorum kendi kendime. bu niye böyle oldu cünkü baskalari yüzünden malesef herkese inancimizi kaybettik yani dikkatli davraniyoruz yada güvenemiyoruz iste.

açıkçası ben "özellikle mesaj sayısı az olanların" derdini ilk birkaç satır okuduktan sonra okumuyorum bile.
birçok konunun fake olduğu konu sahibinin; konuyu anlatış şeklinden,kullandığı kelimelerden anlaşılıyor.
kendilerini kandırmaya devam etsinler

bence kadinine kendi karsi öfkesi var

bir patlama yasamis,o konuda isimi birakmasayadim diyor,

yani kendine o kadar kizgin ki tutup kendine hasta,tedavi ol diye geri yaziyor..

bence olanlar gercek kimseyi kandirmiyor ama kendi icindeki hesaplasma sonucu

bu noktada,kandiracak olsa baska konularda acardi her konusu kayinvalide ve elti cevrsinde geciyor,

oda bulabilirdi daha hos,rayting getirecek konular ama kadin cok zor durumda

o yüzden cok üstüne gidilmemeli

Son düzenleme:

Bazıları profesyonel olmuş artık hiç anlaşlmıyor
Bazılarıysa dediğin gibi şık diye çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…