- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Dumadumadum
-
bence kadinine kendi karsi öfkesi var
bir patlama yasamis,o konuda isimi birakmasayadim diyor,
yani kendine o kadar kizgin ki tutup kendine hasta,tedavi ol diye geri yaziyor..
bence olanlar gercek kimseyi kandirmiyor ama kendi icindeki hesaplasma sonucu
bu noktada,kandiracak olsa baska konularda acardi her konusu kayinvalide ve elti cevrsinde geciyor,
oda bulabilirdi daha hos,rayting getirecek konular ama kadin cok zor durumda
o yüzden cok üstüne gidilmemeli
Ben yeni sayılırım buralarda :) Erkek üyeyi nasıl anlıyorlar ki kafam karıştı.. Hatta ilk üye olduğumda kazen'in profilinde erkek yazıyor diye ona mesaj atmıştım :) Hani burda erkek yoktu diye :)
buraya kadar aynı fikirdeyim de şunu çözemedim; bu arkadaş ikinci üyeliğinde neden çocuk sahibi olduğunu falan yazmış? hangisi gerçek peki? iki üyeliğin tek ortak noktası k.valide olayı.
hani iki üyeliği ile de benzer şeyler yazsa evet anlıycam ama asıl aklıma takılan bu kısım.
işte bu,insanları kandırmaktan başka birşey değil.
ben aslında konu kapanmasaydı sonradan yazacaktım ama konu kapandı. hani eltisi falan hepsi aynı apartmanda oturuyorlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam acaba eltisi evine girip giriyosa bilgisayardan da konuyu kkyı nickini falan öğrenmişse kızın bilgisayarından kendisi giriş yapıp kızı sinirlendirmeye mi çalışıyordu bence böyle de olabilir.
ama eğer kendisiyse gerçekten üzüldüm bir insan kolay kolay bu noktaya gelmez demek ki yaşadıkları bize yansıttıklarından çok çok daha ağır şeyler umarım iyi olur düzelir
Artık hangi konuya inanacağımı bilemiyorum :2:
Yorum yapsam havada kalır mı konu fake mi dalga mı geçiliyor diye düşünür oldum.
Hayır amaç ne onu da anlamıyorum ki
Amaç ne bilmiyorum amma kendilerini kandırdıklarını ve biz yorumcularla resmen oyun oynadıklarını biliyorum pekala..
Varsa bir rahatsızlığınız gidin ve tedavi olun
Bizleri sahte üyeliklerle konularla kandırmanız ağır vaka olduğunuzu gösterir
Hem vaktimizi çalıyorsunuz hem de boşu boşuna sizin için üzülmemize neden oluyorsunuz
Burası ne ego tatmin etme yeridir ne de insanlarla kedinin fareyle oyun oynayabileceği bir yerdir !
Zayıf karakterinizi gözümüze gözümüze soktunuz sayenizde artık şüpheyle yaklaşacağız konulara.
Sizin gibi yaşların yanında kurular da yanmaz umarım
bu benimde aklıma geldi,hatta kazene de sordum.öyle birşey olamaz yazdı.açıklamasını yaptı.yani aynı kişiymiş.
bak kapanan konuyu oku,orada sormuştum.
Ben artık mümkün olduğunca yeni üyelerin açtığı konulara yazmamaya çalışıyorum.. Zira ilk ve tek cezamı siteye dalga geçmek için üye olmuş birinin konusunda karikatür yayınladım diye aldım.. Buda bana ders oldu..
hııı aynı anda mı yazıyorlarmış aynı bilgisayardan ?
bak kazenin cavabı şu,ben elti demiştim o görümce yazmış ama sonuç aynı;
Görümce değil aynı PC'de atılmış mesajlar daha öncede ifade ettim IP kontrolü yapMIyoruz ! Ya da görümcesi ile yan yana laptop bir birinin kucağında o yazdıktan sonrada diğeri yazmış.
buraya kadar aynı fikirdeyim de şunu çözemedim; bu arkadaş ikinci üyeliğinde neden çocuk sahibi olduğunu falan yazmış? hangisi gerçek peki? iki üyeliğin tek ortak noktası k.valide olayı.
hani iki üyeliği ile de benzer şeyler yazsa evet anlıycam ama asıl aklıma takılan bu kısım.
Eğer parçalanmış kişilik vs gibi bir vak'a değilse bence ilk doğru. O kadar çok baskı altında ve çocuk istiyor ki. 2 üyeliğinde çocuk sahibi olduğunun ve kayınvalidesinin ona çocukla ilgili karıştığının hayalini kurmuş.
Ama garip olan Kazen'in dediği gibi kendi kendi destek olmamış, kendi kendine hasta demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?