2.Üyelik Alıp Bizleri Kandıranlar...

Günahı onlara,mühim değil

Sahtede olsalar yardımcı olurum,duamı ederim

Atıp uydurdukları senaryolar kim bilir belki onlarında başına gelebilir.Hiçbirşeyin garantisi yok.

Üzülüyorum

buraya kadar aynı fikirdeyim de şunu çözemedim; bu arkadaş ikinci üyeliğinde neden çocuk sahibi olduğunu falan yazmış? hangisi gerçek peki? iki üyeliğin tek ortak noktası k.valide olayı.

hani iki üyeliği ile de benzer şeyler yazsa evet anlıycam ama asıl aklıma takılan bu kısım.

işte bu,insanları kandırmaktan başka birşey değil.

Ben yeni sayılırım buralarda :) Erkek üyeyi nasıl anlıyorlar ki kafam karıştı.. Hatta ilk üye olduğumda kazen'in profilinde erkek yazıyor diye ona mesaj atmıştım :) Hani burda erkek yoktu diye :)

Canim anlasilmiyor, KK hanimlari bu sonuca variyor. Nasil desem, yazis tarzindan, kullandigi kelimelerden, actigi konunun iceriginden bu sonuca variyorlar
Okadar basit oldu ki artik $ip diye anliyorsun erkek mi degil mi

ben aslında konu kapanmasaydı sonradan yazacaktım ama konu kapandı. hani eltisi falan hepsi aynı apartmanda oturuyorlardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam acaba eltisi evine girip giriyosa bilgisayardan da konuyu kkyı nickini falan öğrenmişse kızın bilgisayarından kendisi giriş yapıp kızı sinirlendirmeye mi çalışıyordu bence böyle de olabilir.

ama eğer kendisiyse gerçekten üzüldüm bir insan kolay kolay bu noktaya gelmez demek ki yaşadıkları bize yansıttıklarından çok çok daha ağır şeyler umarım iyi olur düzelir

Kayinvalide de tamamen hayal ürünü degilse tabi. 40 yil düsünsem böyle bi fantezi aklima bile gelmez

bu benimde aklıma geldi,hatta kazene de sordum.öyle birşey olamaz yazdı.açıklamasını yaptı.yani aynı kişiymiş.

bak kapanan konuyu oku,orada sormuştum.

Ben artık mümkün olduğunca yeni üyelerin açtığı konulara yazmamaya çalışıyorum.. Zira ilk ve tek cezamı siteye dalga geçmek için üye olmuş birinin konusunda karikatür yayınladım diye aldım.. Buda bana ders oldu..

Bende yeni üyeyim. Ne yani herkes beni fake mi zannediyor simdi?

hııı aynı anda mı yazıyorlarmış aynı bilgisayardan ?

bak kazenin cavabı şu,ben elti demiştim o görümce yazmış ama sonuç aynı;

Görümce değil aynı PC'de atılmış mesajlar daha öncede ifade ettim IP kontrolü yapMIyoruz ! Ya da görümcesi ile yan yana laptop bir birinin kucağında o yazdıktan sonrada diğeri yazmış.

kızlar burası sanal dünya. artık insanlar gerçek hayatta birbirninin gözünün içine bakarak yalan söylüyor kaldı ki burası.
derdi varsa dua ederim. gerçekten vars aallah yardımcısı olsun, maksat kafa bulmaysa yine ayrdımcısı olsunki kafasını bulsun.

Üyelik ve konu sahte de olsa, girip yorum yapıp çıkıyoruz...
O konuyu hayatımızın merkezi haline getirmiyoruz hiç birimiz...
Bir nebze yardımımız dokunur düşüncesiyle destek olmaya çalışıyoruz...

Bu nedenle kimse tarafından enayi ya da salak yerine konduğumu düşünmüyorum...
Bizler her olaya ve üyeye gerçek olarak yaklaşıp, o şekilde yorum yapıyoruz...
Sahteymiş, 2. üyelikmiş...Çok mühim değil...
Kendi enayiliği..

Böyle bir şeyi dert edinemem şahsen

hmm anladım. dediğim gibi üzüldüm bir insan kolay kolay bu raddeye gelmez

Son düzenleme:

Eğer parçalanmış kişilik vs gibi bir vak'a değilse bence ilk doğru. O kadar çok baskı altında ve çocuk istiyor ki. 2 üyeliğinde çocuk sahibi olduğunun ve kayınvalidesinin ona çocukla ilgili karıştığının hayalini kurmuş.

Ama garip olan Kazen'in dediği gibi kendi kendi destek olmamış, kendi kendine hasta demiş.

Ben neden bilmiyorum bu üyenin dalga geçmek amaçlı değil de
sıkıntılarının bir sonucu olarak böyle yaptığını düşünüyorum.
Kendi adıma üzüldüm,bu denli sıkıntı yaşamanın sonucu olarak
belli ki psikolojik sorunları oluşmuş.
Belki 2. üyelikte anlattığı şeyler başına gelecek diye korkuyor.
Belki yalnızlıktan kafasında senaryolar yazıyor,belki burayı okuyarak kendine
yeni korkular oluşturuyor.
Diğerlerinden farklı olarak bu bana psikolojisi bozuk bir insanın
çaresizliği gibi geldi ve üzüldüm.

ben ikinci üyelikle acilan konuyu okumamistim,baktim az önce tüp bebekle bebek sahibi oldugunu yazmis oradada..

ya bilmiyorum ki acaba baska bir hayal alemindemi, sonucta orada da bir tüp bebek var,

ya sey olabilir mi acaba simdi diger konularinda hep onlardan cekmis biri olarak yaziyor

burada bebek oluyor kayinvalide karisiyor ama mesela konu sahibi istemeyince tekrarlanmiyor..

yani burada demek istedigim baya karsik oldu ama orada olmayi istedigi kisiyimi yansitmak istemis acaba,

sözünü geciren kisi olarak..

cünkü asil 1.üyelik egem ablaya sert cikmis,2.üyelik orada susmus..ya eger karakter bozuklugu varsa

icinde yasadigi olay birisi daha baskin gibi,digeri pisirik bunlarda catisiyor..

belkide hic böyle birsey yok evli degil ya da saglikli biri kandiriyor..

ama insanlar iste kendini pohpohlamayi severken bu neden kendini rencide ediyor orayi anlayamiyorum

Son düzenleme:

aklımdan şu anda geçen buydu biliyor musun :)

çünkü şimdi hatırladım bana bir konusunda "bebek olsa ne olacak ki,bak bir arkadaş tüp bebekle anne olmuş hala k.validesinden çekiyor" demişti..o bir arkadaş dediği de diğer üyeliğinin açtığı konuymuş şimdi tekrardan bakınca gördüm..

sanırım arkadaş ciddi anlamda rahatsız.

evet ya çok haklısın... ben şahsen sanal ama okuduğum şeylere çok üzülüyorum yeri geliyor ağladığım konular bile oluyor
neden böyle saçma şeyler yapma gereği duyuyolar anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…