Hanımlar merhaba. Direk konuya girmek istiyorum 2 yaşında bir oğlum var Allah'ım herkesin çocuğunu bağışlasın sağlık versin. Oğlum hemen hemen 1 buçuk aydır hasta yani hasta dedigim ateş öksürük ve burun akıntısı ilaç kullanıyoruz 2 gün iyiyse üçüncü gün yine başlıyor hapşırma öksürük burun akıntısı ama kafamı karıştıran sık hasta olması değil boynunda kulak memesinin aşağısındaki lenf bezlerinin şişliği. 1 buçuk ay önce fark ettim şişlik biraz büyüktü önce acile götürdüm antibiyotik verdi doktor ama ben fazla evhamlı olduğum için ertesi gün özel hastaneye götürdüm çocuk doktoru muayeneden sonra iki farklı antibiyotik verdi bı hafta sonra getir bakalım dedi bi hafta sonra götürdüğümde Şişliğin küçüldüğünü korkmam gereken bişey olmadığını söyledi ömür boyu da kalabilir zamanla geçebilirde dedi. Oğlum bu gün yine hasta gece ateş öksürük yine acile götürdüm antibiyotik verdi lenf bezi yine şiş. Kafam çok karışık ve korkuyorum normal polikliniklerden randevu aldım yarın için lenf bezi kafamı çok karıştırıyor başına gelen var mı cidden bu kadar geç mi iner şişlik yada ömür boyu da kalabilir mi napmam gerekiyor bana yardımcı olun lütfen