2. yaş hediye çekilişi.

hilalcim mesajını hemen bekliyorum zira en erken doğum günü olanlardan birisin
işin ilginç yanı Aysu'nun doğum günü benim KPSS günü belki vardır bir alameti

Beyazım alel acele yapma hediye işini.Başımızı yere eğme.Erkek tarafı olarakdan gelin kızıma güzel bişiler beğenirsin herhalde:)))))))))))))

yasminim dimi sindire sindire almam lazım ama işte 31 ekime kadar neredeyse benimde boş zamanım yok gibi bişey
ama ben bi yolunu bulurum, kız tarafını memnun ederim cici annem gözün arkada kalmasın

safişim benim için sorun değil seda da farketmez diyor, siz kendi aranızda bi konuşun son fikrinizi söyleyin, keşke tam çekildiği sırada değiştirseydim ama düşünemedim işte
iki hediye almazda biraz daha büyük bişey alır, sonuçta öyle yada böyle krikonun cebinden iki kişilik hediye parası çıkacak

tamam beyazım krikomun istediği gibi olsun.daha büyük bir hediyeye filan gerek yok.çekiliş gereği kızıma ufak bir şey alır,doğumgünümüze gelirkende rica ediyorum başka hediye almasın.böylelikle bu konuda kapanmış olsun çünkü ben heyecan duyarken,sevinç duyarken üzüntü duymaya başladım,ya da ben çekilişten çıkayım,en doğrusu böyle olacak galiba

Son düzenleme:
neden trip attığını anlamadım sapişim sonuçta öyle yda böyle 2 hediye alıcam ben yada beyazın dedği daha kullanışlı istediğin bişi alıp tek hediyede olurda sana danışırdım ne tip bişi istediği benim sorunum kişi değişince işin büyüsü çekilişin heyecanı kaçtı neyse ne olur kırılmasın kimse ben çeklişten çekiliyorum benim yerime birini eklersiniz nasılsa ben sadece zevkini bildiğim birine hediye alayım istedim hemde çekiliş bu şekilde çıkmıştı değişsin işin sihiri kaçsın istemedim neyse kalpler kırılmasın boşuna uzamasın konu zaten diğerleride çekilişten çıkarıldığı için kırılcak eğlence olsun dostluk olsun derken daha çok kalp kırgınlıkları oluyor ben yokum

kesin yazacaklar yasminim onlar bir elmanın iki yarısı gibi oldular izmirin güzelleri

biz sapişimle telde konuştuk ilk çekilişteki gibi kalsın herşey dedik zaten bizim muhabbetimizide hiç bişi bozamaz cicişler no panik sadece yazılarda yazım hatası oluyor anlaşmızlar oluyor bazen anlatmak istediklerini anlatamıyorsun biz iyiyiz kaydirigubbakcemile3

oooo çekiliş yapılmış bile:)
beyazcım acele tarafından at cnm eymen in bilgilerini bana yarın piroş için bişeyler almaya gidicem eymene de bakarım.ne sever ne giyer tercih etmediğiniz renk varmı:)
alınca hemen gönderiyor muyuz bekliyor muyuz d.gününü?

bak bak!.. bir de ben çıkayım filan yazmışş..şşş ben senden büyüğüm döverim valla alsanaalsanasmile
telefonda konuşunca gerçek düşünce ve duygular çıkıyor daha iyi oluyor,burada yazarken mimikleri görmüyoruz sonuçta.biz hallettik aramızda konuyu.çekiliş ilk çekildiği zaman ki halinde kalsın.hiç kimseye haksızlık olmayacak.zaten kızımla aynı gün olduğu için doğumgünüm hediyenin birini de ben alayım bari,hayır demeyeyim yüzsüzlüğün bu kadarı :roflol:
krikom seviyom seni opuyorumnanaktan

editörüm bakanım bu bana mesajı yarım saat içinde editleyebilirsiniz diyo senin silme yetkin varsa bacım bi hallediver ellerine zahmet

bende seni seviyom can ciğer kuzu sarmam

Son düzenleme:
bana kriko çıkmış bende asortiye ,hayırlısı olsun ,bugün yoktum takip edemedim ,akşamüstü baktım işim vardı yazamadım ancak yazabiliyorum ,krikocum iletişim bilgilerini verirsen sevinirim canım..

canım arkadaşlarım benim sizden de bunu beklerdim biz büyük bir aileyiz, her ailede iletişimsizlikler olabilir ama aşılır, sizde bugün bunu birkez daha gösterdiniz, listeyi son kez güncelliyorum sedoşum da kızacak valla bu sefer oynattık durduk kızı da arada
neyse son haline getiriyrum koyuyorum okeydir

piroşum hemen gönderiyorum canım bilgilerimizi, doğum gününden önce olması önemli istediğin zaman gönderebilirsin yani valla ben sevinirim şahsen sabırsızım alkisalkisalkis

1. gülizgül..............................çitos
2. beyazmelek......................hilal1975
3. saphira..............................lavinya4134
4. zeyna..................................yasmin28
5. krikitos...............................Saphira
6. asortie...............................eylül166
7. denizkızı.............................zeyna
8. passionelore....................seda1983
9. yasmin28..........................denizkızı
10. hilal1975.........................gülizgül
11. lavinya4134.....................passionelore
12. pirayehira........................beyazmelek
13. seda1983........................asortie
14. eylül166...........................krikitos
15. çitos.................................pirayehira

son güncellenmiş hali budur oh be vatana millete hayırlı olsun
Sedacığım senden tekrar özür dilerim bu krikoyla safiş delüleri yüzünden sen arada kaldın ilk haline orjinaline döndü yine kısmetimizde nasılsa öyle kaldı :lepi:

geçen sefer eylüle yaptığım gibi bu seferde piroşa bi destan yazdım gönderdim :kedi: daha da girerdim ben detaya ama tuttum kendimi kaydirigubbakcemile3

Günaydınn şekerlerim
Beyazım kızımadım siz anlaşında bana her yol paris ha asortiye almışım ha saphişe ayırım yok ayırım
Buarada pasinim Arda 3 yaş giyiyor cnmcım

Canlarım dün faceden Denizkızı na ulaşmaya çalıştım ama her ihtimale karşı Denizkızının tel vs.iletişim bilgilerine sahip olanlar özelime yazarsa sevinirim:)

bende i aksilik olmazsa pazartesi almayı hatta aynı gün yada salı yada çarşamba günü göndermeyi düşünüyoum son haftalarda dersler sınavlar iyice sıklaşacak hiç vaktim olmayacak bu hafta içi halletmem lazım

arkadaşlar bizde katılmak istemiştik ama bizi hiç yazan olmamış nedense sonrada neden sohbetlere katılmıyosunuz diyosunuz çekilişe bile koymamışsınız siz bilirsiniz zorla gircek degilizya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…