2. yaş hediye çekilişi.

özelden msj atabilirdiniz istediginiz bilgileri almak için tanımadıgınız birisinden hediye alınca neoluyor sanki saphira onu anlayamadım iyi kötü yazışıyoruz burada hiçte tanımıyor degilsiniz benim tlfnum pirayede vardı ulaşmak isteseydiniz neyse gerek yok zaten çıkarmışınız zaten oy birligi ile....

Devrancımmm cnmm kimsenin darılmasını asla istemem benimde fikrim böle olmasından yanaydı hatta mesajımda da eğer telefoları var ise arayalım dedim ama yok kimse de dediler sen eskisin ama çoğu zaman giremiyorsun ulaşamayız die düşünmüş arkadaşlarım birde yusfumuz die bir arkadaşımız var o daha yeni olduğu için öle demişlerdir üstüne alınma cnm hoş tanıdık birine hediye alma olayına ben karşıyım mesela burda bana yakın eylül piroş var istanbul da olan ama farketmez bnm için bunda hem fikiriz istersen tekrar bir çekilş yapabiliriz kızlarda kabul ederse

kusura bakmayın ama bende tanımadığım birinden hediye alma taraftarı değilim ,neticede bunda amaç hatıra kalması ,kullandığın zaman aa bunu da bana canım arkadaşım X almıştı demek ,şimdi ben hiçbirşey paylamşadığım bir insandan gelen hediyeye duygusal bakamam ,ben zaten çocuğuma herşeyi alıyorum Allah'a şükür ,maksat eğlence ve hatıra ..devran arkadaş ayda bir gelip sadece bir iki kelam yazıp gidiyor ,yusufumuz da yeni katıldı ,biraz tanıdıktan ve paylaşımdan sonra diğer çekilişe onu da yazarız tabi ,ama eskilerden olupta uğramayan kişilere karşı bu tolaransın tanınmasını istemem şahsen ,kim alınırsa alınsın gücenirse gücensin ,iki iki dört eder..

Ben de kimseyi üzmek istemem ama paylaşımda bulunmadığım insanlardan hediye alıp vermek de bana göre değil.Ama bu hiçbir zaman paylaşımda bulunmayalım demek değil.Devran sen uzun süredir seyrek olarak girip bişi sorup çıkıyosun.Paylaşımın çok az.Burda hepimiz yaklaşık 3 senedir hergün girip bişileri paylaşıyoruz.Derdimizi anlatıyoruz, sorulara cevap veriyoruz, destek oluyoruz.Şimdi çekiliş zamanı girip de hadi ben de varım demekle olmuyo.Bir de bişi farkettim.Derdini anlatırken kırıcı oluyosun.Dün sebep bildirerek, kusura bakmayın diyerek çekilişten çıkardık sizi.Sen zehir zemberek konuşuyosun.Bence biraz yapıcı ol yırtıcı değil..Her zaman aramıza aldık gelenleri.Yusufumda çıkarıldı.Çünkü o da daha yeni ve iletişim bilgileri ya var ya yok.Paylaşımlara devam edelim beraber ama yapıcı olarak lütfen..Bundan sonraki çekilişlerde daha çok samimi ve güzel kelimelerle buluşalım.Ok?

Devran kızacak ya da küsecek bir durum olduğunu düşünmüyorum kendi adıma rahatım.

yasmine katılıyorum ,her gelişinde kırıcısın devran ,neden cevap vermiyorsunuz ?,neden ben, çıkarıyorsunuz ?,bişey sordum kimse yanıtlamadı gibi cümleler kuruyorsun ,buda insanlara antipatik geliyor ,ayrıca yusufumuz rumuzlu arkadaşta ilk geldiğinden itibaren kimse yokmu? neden yazmıyosunuz ? beni ciddiye almıyomusunuz gibi şeyler yazıyordu ,ben cevap vermiyorum bu tarz söylemlere ,direk dal konuya ya,direk söyle derdini ,habire iki kelime yazıp çıkmakla olmuyorki ..yapıcı olun biraz ..

Kızlar arkadaşımız darılmış olabilir bu nedenle böle yazdığını düşünüyorum şahsen kendi adıma üzülmesine üzüldüm hatta isterse tekrar çekiliş yapalım derim sizde kabul ederseniz sonuçta onunla da paylaşımlarımız var nadir girmesine rağmen

Sedacım olur mu öyle şey.Herkes herşeyi tasarladı bile kafasında.Karşılıklı bilgiler gönderiliyo.Bir dahaki çekilişe olsun.Hem bu arkadaşların listeden çıkarılış nedenlerini söyledik.Kırılmaca darılmaca olmasın.Ben Denizkızıyla bebem olmazken başka topikde tanıştım.Şimdi ikimizinde çocuğu 2.yaşı bitiricek ve benim için çok anlamlı bu.Nerden nereye geldik? Arkadaşlarımızı tanıyalım, konuşalım, bilgilerini alalım.Çocuklarını bile görmedik.Şimdi ben sana Anıl deyince gözünün önüne gelir yüzü değil mi?Ortak karardı bu.Ben kırmak istemem.Yusufumu da merak ediyorum, görmek istiyorum.İnşallah daha samimi olunca bir dahaki çekilişde seve seve aramızda olsunlar..

aynen sedoşum olmaz artık başka zamana ,gerçi o zamanda kendileri girmek istermi bilmem .sen üzülme kıyamam ben sana sarı civcivim..

Kızlar bende bir öneride bulunacam.Yusufum ve Devran da buna heves ettiler madem karşılıklı hediye göndersinler. Hem bu topikde hep beraber paylaşırız fotoları, onları da tanımış oluruz, onlarda bizi.Ne dersiniz?

Siz bilirsiniz kuşum bu bnm fikrimdi herkesin düşüncesine saygılıyım empati kuruyorum çoğu zaman duygusal ve hassasım biliyorsunuz:):):)

hadi madem ,zeytin dalı uzatak hacılar ,gerçi yusufun bişeyden haberi yok ,çekilişi bile takip etmemiş ama belki görür ,böyle bişey yapabiliriz ,karşılıklı alsınlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…