2. yaş hediye çekilişi.

neden hedef olarak beni seçtiğini anlayamamakla beraber arkadaşlarımın fikirlerine tamamen katılıyorum.çekilişle ilgili buldukları çözüm de bence çok güzel artık gerisi size kalmış.
ayrıca kırıcı üslubunla ilgili de arkadaşlarımla hemfikirim.ne bizim topiğimizede ne de sitenin genelinde böyle bir şey kabul görmez.hiç birimizin amacı seni kırmak olmadığı gibi hepimiz arkadaş dost olma derdindeyiz

diğer tarafa da yazdım canım,içeriği nedeniyle taşıdım.dikkat edersen daha öncekilerde bu bölümde zaten

Son düzenleme:
selamlar
yasminim attı mesajı ama gelemdim kızlar yaa çok güzel bi çekiliş olmuş yine..
bize emiralp bey çıkmış annesi özelime yolla telefonunu da görüşelim telden...

Lavişim elini çabuk tutsan iyi olur.Emir ilk doğan bebeklerden, ancak yetişir:)))))))

devrancım evet bende vardı tel.in ama çekiliş yapılırken ben netin başında değildim ne zaman çekileceğini bilmediğimden dolayı

ama arkadaşlarımın seni kırmak gibi bir amacı olduğunu sanmıyorum
siteye az giren arkadaşlar takip edemediği için hediye geç gönderilebiliyor ulaşılmak istendiğinde de sorun oluyor, öyle olunca da kimimizin hediyesi gelip foto. koyarken diğeri bekliyor uzun süre heyecanı kaçıyor....
ama arkadaşların önerdiği çözümde güzel....
sen bilirsin yinede tabi

lavişim sende bana yolla bilgilerinizi.ne alayım kızıma,özel bir isteğiniz varmı tatlım

aşkolsun kızlar ilk defa bende çekilişe katılacaktım ama beni geri çıkarmışsınız.bende katıldığımı sanmıştım.neyse sağlık olsun.nasıp değilmiş ,ama aranıszda olmayı isterdim

arkadaşlar pardon yaa.bu yazıyı sonradan gördum. bi önceki yazımdan dolayı özür dilerim.daha önceden görseydim iletişim bilgilerimi bildirirdim.neyse nasip değilmişş .bidahaki sefere inş.

selamlar iki gündür gelemediğim için ancak cevap yazabiliyorum bütün yorumlara hoş arkadaşlarım gereken herşeyi söylemişler bana da pek bişey bırakmamışlar sonuna kadar arkasıdayım hepsinin

devrancım bi ara girersen lütfen mucize arkadaşımızın da yazdıklarını oku, bak yapıcı olmaktan ne kastettiğimizi gör ve anla, mucize de çok öncelerden beri bizim arkadaşımız o çok sık giremiyor iletişim sorunu yaşayabileceğimiz herkes için geçerliydi bu sana özel bişey değil yani
ben ki buranın demirbaşlarındanım bayanssulusmile ben bile günlerce aylarca gelmesem aksatsam o kadar samimi olduğumuz halde belki bir çekilişi kaçırabilirim bu da bunun gibi bişey

mucizecim öncelikle bu ılımlı yaklaşımından dolayı sana çok teşekkür ederim gerçekten çok anlayışlısın,opuyorumnanaktan senin girmek istediğini ben atlamışım listede hiç görmedim zaten bi dahaki sefere inşallah çekiliş başlayana kadar biraz samimimyeti artırırız sonra hemen iletişim bilgilerini birimizle paylaşırsın hiç bişeyden uzak kalmamış kaçırmamış olursun yerimseniben

piroşum hafta sonu alırsın canım yada önümüzdeki hafta farketmez boshayallersmile bende dün akşam biraz baktım Aysu kuzuya bişeyi çok beğendim aldım kasaya kadar getirdim kasada küçük olduğuna karar verip üzülerek geri bıraktım pazartesi günü tekrar araştırıcam bakalım

Ben aldım bişi ama ek yapmak istiyorum.Ne de olsa hatuna alıyoruz, aksesuarsız olmaz:))

ben haftasonu avmleri fazla gezemedim ama düğün öncesi bi yarım saat bir yere uğrayıp hem kendi aramızdaki d.günü kutlaması için minik aksesuar süprizleri ve eylül hanımın aksesuarını aldım :)
artık bu haftasonuna kaldı hediye olayımız

ay kriko sen bana adres bilgilerini atmıştın dimi canım ,birde doğumgününüz ne zamandı bide onu söyleyiverde geç kalmıyım ..

Aysu hanımın hediyesi hazır alkisalkisalkis birkaç küçük detayımız kaldı onları da halledersem bu hafta önümüzdeki hafta yollarım inşallah

Aferin Beyazım bacım..Ben de senin geline aldım, birkaç bişi eklicem.Trabzon hasırını da aldım.Hayırlısıyla Eymenimi de evereyim:))))))

Mucizecim bişi söylücem..Yusufum ve Devran çekilişe eklenmemişti biliyosun.Ben ikisine de bir teklif götürdüm.Bizim bu çekiliş keyfimize onlarda dahil olsun diye karşılıklı hediye göndermelerini önerdim. Ama Devran beklenen şekilde bu paylaşımı reddetti.Yusufum ise kabul etti.Senin isteyip de listeye adın yazılmadığını yeni öğrendim.İstersen Yusufumla hediyeleşip aramıza keyifli bir yerden katılabilirsin:) Sana özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım.Kestane kebap acele cevap:))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…