2. yaş hediye çekilişi.

Gülbin Teyzesinin yani krikitoscumun,sarı papatyası Duru Okyanus'a aldığı eşofman takımı.Çok teşekkürler canım benim,kesene bereket.Zevkle giydiriyorum kızıma :)

krikonun kesesine bereket ,çok güzelmiş gerçekten .çok zevkli bir seçim ,güle güle giysin kuzu ..

sapiş eşofmanınız çok güzelmiş..sarı papatya güle güle güzel günlerde giysin:), krikotesim seninde kesene bereket canımm...

ooov süpermiş sarı papatyanın eşofmanları güle güle giysin kızım iyi günlerde
ben daha çekemedim bir türlü fırsatım olmadı yaa hatta giydik kirlettik bile bazılarını :) en yakın zamanda çekicem ve koyucam

beğenmenize çok sevindim kendi çocuklarıma alırken seçimi hemen yaparımda hediyede insan çok özeniyor çok zevkli bişi hediye almak sarı papatyam güle güle iyi günlerde giysin

eymen uyurken bende çekip koyayım bari piroşumun gönderdiği hediyeleri bir türlü fırsatım olmadı
doğum günü fotolarıyla karışmasın

nihayet bizde hediyelerimizi yükleyebildik
Pınar'ı ma ve piroşuma sonsuz teşekkürler

montumuz, sağolsun tam düşünmüş teyzesi, tam üstüne göre oldu tam bizim buralara göre, buralar fazla soğuk olmadığı için bütün kış idare eder

flaşhtan dolayı rengi bir tuhaf çıktı bir türlü güzel çekemedim, kahverengi çok tatlı duruyor

bu da kırmızı sweetimiz, ben yüzsüzlük ettim kırmızı bişeyler istedim sağolsun mont almış olmasına rağmen bir de kırmızı sweet almış göndermiş canım arkadaşım benim

bir de çorabımız var ama onu giydi hatta kirlendi bile yıkandı askıda şimdi ıslak yani
bu sweeti de çok giydi, kirleti üstünü tükenmez kalemle çizmiş üstelik ah ah yeni bişey durmuyorki çocuğun üstünde yıkamadan çekeyim dedim iyi oldu

bu da ananemin gönderdiği parayla bugün aldığım kazak oğluma, çekmişken onu da araya sıkıştırdım

Saphişimin lahana bebek durusu güle güle giysin çok şeker kirikomunda kesesine bereket
Beyazımın yakışıklı prensi eymen paşa güle güle giysin piroşumunda kesesine bereket
kazağınızıda güle güle giysin ananenide kesesine bereket

bunlarda asortienin bize göndermiş olduğu hediyeler ,gerçekten çok güzzeller canım çok beğendiğm ,ben kızımı rahat giydirmeyi çok severim ,özellikle kot pantolon dolabımızda vazgeçilmezlerimizdendir ,hiçbişey söylemememe rağmen nasılda bilmiş almış arkadaşım ..tekrar teşekkürler ,ayrıca beni düşünmende çok ince bir davranış arkadaşım ..öptük seni.

bu bluzumuz..

Uploaded with ImageShack.us

bu kotumuz ..

buda bana aldığı bluz ve dudak parlatıcı,hemen sürdüm çok seksi oldum :))

beyazcım sizin cicilerinizde süpermiş ,hele mont harika ,çok kullanışlı bişey belli ,zevklidir benim arkadaşım ,kesesine bereket ,eymende güle güle kullansın..

melisimde güle güle giysin asortiminde kesesine bereket pasikomun hediyesini alalı çok oldu ardanın doğum günü 3 dü geçti cumartesi kutlama yapıcaz hepsini beraber yüklerim fotoların

piroş duru eymen ve melis ciclerini güle güle giysinler..eylülüm sende güle güle kullan hediyelrrini...
alanların kesesine bereket...

eylülüm sizinkilerde süpermiş asortiemin de kesesine bereket süper şeyler almış

bu arada teşekkür ederim herkese hakkaten mont çok kullanışlı ve rahat oğlum bile görünce çok sevdi ooooo vaaay falan dedi

beyazım güle güle kullansın eymenciğim,ben çok beğenerek aldım sizinde beğenmenize çok sevindim:)

kankam sizin cicilerde süpermiş güle güle kullanın asortinin kesesine bereket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…