- 20 Aralık 2018
- 323
- 262
- 18
- 32
Selam hanımlar;
2 yaşında bir oğlum var, Ama bir türlü konuşamadı Sadece anne ve baba diyor genelde çevresinde Arkadaşlarına falan Baba diye sesleniyor.
Bir şey yapma dediğimizde üzerine üzerine yapmaya devam ediyor.
İstediği birşey olamayınca kendini yere atıyor.
Göz teması kurabiliyor,ismi ile seslendiğimde de dönüp bakıyor.
Kendi kendine bir dil icat etmiş o şekilde konuşuyor
Ne dediğini kesinlikle anlamıyoruz.
Babası ile gün içinde telefonla konuşuyor biz sadece baba, dada (meyvelere gaga) diyor. Babasından meyve getirmesini istiyor.
Küçük bir ilçedeyiz - 20°,-30° soğukla savaşıyoruz, konuşma Terapistine götüremedim. Herkes konuşur diyor ama benim içim rahat değil.
Bu konuda tecrübeli annelerden bilgi alabilirsem en azından benim içimi bir nebze olsun rahatlatma bilir diye düşünüyorum.
2 yaşında bir oğlum var, Ama bir türlü konuşamadı Sadece anne ve baba diyor genelde çevresinde Arkadaşlarına falan Baba diye sesleniyor.
Bir şey yapma dediğimizde üzerine üzerine yapmaya devam ediyor.
İstediği birşey olamayınca kendini yere atıyor.
Göz teması kurabiliyor,ismi ile seslendiğimde de dönüp bakıyor.
Kendi kendine bir dil icat etmiş o şekilde konuşuyor

Babası ile gün içinde telefonla konuşuyor biz sadece baba, dada (meyvelere gaga) diyor. Babasından meyve getirmesini istiyor.
Küçük bir ilçedeyiz - 20°,-30° soğukla savaşıyoruz, konuşma Terapistine götüremedim. Herkes konuşur diyor ama benim içim rahat değil.
Bu konuda tecrübeli annelerden bilgi alabilirsem en azından benim içimi bir nebze olsun rahatlatma bilir diye düşünüyorum.