benim kızım birkac gün önce 2 yasını bitirdi. Dil gelişimi süper. Söyleyemediği birsey yok.Çişinide biliyor bence ama tuvalete hiç yaptıramadım. Gerekli cesareti yok sanırım
Ama en sinir bozucu tarafı yaptıktan sonra elinde bez ve ıslak mendille 'anne altımı değiştir kaka yaptım demesi'klava:
güler misin aglar mısın yoksa burnunu tıkar kacar mısın?kafamçokkarıştı
canım çok haklısında benim kızm zaten tuvalete yapıyor hem oturağa hem tuvalete ama oğlum felaket korkuyor tuvaletten ödü kopuyor çığlık çığlığa bağırıyor.oğlumdan vazgeçtim artıkta benim sorunum kızımla şimdi geceleri hiç kaldıramıyorum uykusu çok ağır.ama gündüz hiç problemimiz yok gayet güzel yapıyor çişini.allah kolaylık versin hepimize.çocuklarınızı tuvalet değilde klozete alıştırmayı neden düşünmüyorsunuz klozetin ağzına tam oturacak şekilde lazımlıklar var hemde rengarenk ben kızımı 20 aylıkken o şekilde alıştırdım hiç te sorun olmadı
birde gece bezleme işini yanlış buluyorum bezi çıkarınca tamemen çıkarın birdaha takmayın gece takibini yapın zamanla gece çişide düzene giriyor yatarken yapıp sabah kalmaya kadar gidiyor.şimdiden kolay gelsin diyorum
Aynen katılıyorum,ben lazımlıktan acayip iğrenirim...çocuklarınızı tuvalet değilde klozete alıştırmayı neden düşünmüyorsunuz klozetin ağzına tam oturacak şekilde lazımlıklar var hemde rengarenk ben kızımı 20 aylıkken o şekilde alıştırdım hiç te sorun olmadı
birde gece bezleme işini yanlış buluyorum bezi çıkarınca tamemen çıkarın birdaha takmayın gece takibini yapın zamanla gece çişide düzene giriyor yatarken yapıp sabah kalmaya kadar gidiyor.şimdiden kolay gelsin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?