2 yaşında ki bebeğimin sürekli ağlaması

meyveliruj

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
73
27
18
38
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere 2 yaşında ki kızım sürekli ağlıyor istediği olmadığı zaman kendini ağlar vaziyette yerden yere atıyor hep bi mızmızlanma halinde. Bir ara gece uykusuna yatarken çok rahat oluyordu ama son zamanlarda dalana kadar sürekli ağlıyor tam olarak ağlamasa da sürekli mızmızlanıyor yanımda sarılarak uyuyoruz normalde hiç bir şekilde sallamıyorum yanımda yatar ama bilemiyorum son zamanlarda saatleri bulmaya başladı dalması, gece de sürekli ağlar vaziyette uyanıyor son zamanlarda sakinleştiremiyorum bir yerinin ağrıdığını düşünmüyorum çünkü gün içinde sürekli koşturuyor oynuyor, ekranın etkisi olabilir mi bilemiyorum çünkü belirli zamanlarda izletiyorum bu bi gelişim süreci mi bi sıkıntı mı tecrübesi olanlar yazarsanız sevinirim

Gelişim süreci de olabilir, ekran da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu gibi bir derdi de olabilir.. Önce ekranı azaltın, bol bol açık havada zaman geçirmeye çalışın. Uyku saatlerine dikkat edin, düzelme olmazsa bi çocuk doktoru da görsün bence.. Ama gerçek şu ki ekran çocukların ayarını bozuyor.

Gelişim süreci de olabilir, ekran da olabilir, idrar yolu enfeksiyonu gibi bir derdi de olabilir.. Önce ekranı azaltın, bol bol açık havada zaman geçirmeye çalışın. Uyku saatlerine dikkat edin, düzelme olmazsa bi çocuk doktoru da görsün bence.. Ama gerçek şu ki ekran çocukların ayarını bozuyor.
Çok teşekkür ederim sanırım bi süre gözlemlemem gerekiyor

Back
X