- 10 Kasım 2011
- 897
- 75
- 118
- Konu Sahibi Balikcikurdu
-
Yok hic bir seyi yoktu oyun oynuyordu koltukdan atlayinca olduGeçmiş olsun, testlerin temiz çıkmasına sevindim. Çocukta ateş yoktu değil mi?
Yanimizda yatiriyorum artik uyumaya geciyor. Gece ara ara kaldircamSiz yine gözlemlemeye devam edin ve hatta bu gece onun yanında kalın imkanınız varsa. Çok büyük geçmiş olsun.
Her yorumcunun dediği gibi takipte kalın, ara ara kontrol edin. Tekrardan geçmiş olsun.Yok hic bir seyi yoktu oyun oynuyordu koltukdan atlayinca oldu
coook gecmis olsun. gerekeni yapip goturmussunuz. sukur temiz cikmis. gozlemleyin uyumayin ger
Aslinda bir darbe almadi ama ani şok yasadi sanirim yada korkudan mi bilemiorum istecoook gecmis olsun. gerekeni yapip goturmussunuz. sukur temiz cikmis. gozlemleyin uyumayin gerekirse. ilk bir gun cok onemli darbelerde.
siz bgn gozlemleyin. onun disinda bir de nörolojiye gotururseniz iciniz daha da rahat eder. bu gece yaninda kalin cocugunuzunAslinda bir darbe almadi ama ani şok yasadi sanirim yada korkudan mi bilemiorum iste
Of kıyamam yavrucağa ya inşaallah birseyi yoktur, meraklanma diyeceğim de annelik işte dayanamıyor insan... gerekeni yapmışsınız inşaallah ters bir durum olmaz,sabaha kadar gözlemlersiniz iciniz rahat etmezse yarın tekrar gidin doktora...haniar merhaba
Aksam 9 gibi 21 aylik kizim koltukdan bi anda zipladi. Ayaklarinin ustune orda yuz ustu yere kapaklandi. Hemen kaldirdim şoka girmis gibiydi aglamaya calisti aglayamadi. Derken eli ayagi allah korusun felc olur gibi oldu. Sonra dudaklari morardi bayildi nefes alamadi. Ama toplam 1-2 dk icinde oldu hersey. Sonra babasi biraz sarsti kendine geldi ama sersemsi yarim saat icinde tamamen kendine geldi. Tabi biz duser dusmez hemen evimize yakin ozele gittik. İki doktor birden bakti kalp atisini dinledi onemli bir sey yok gozlemleyin kusarsa norolojiye gidin yoksa gerek yok dedi. Yinede icim rahat etmedi aradan 2 saat gecti egitim arastirmaya gittik muayne etti rontgen cekti onlarda temiz sorun yok dedi. Ama ben hayla rahatlayamadim. Boyle bir sey basina gelen var mi.
Hayir bGirmadim cunku normal atladi sonra sendeleyip dustu. Hatta bal dustun kzim die kucagima aldim sakince.Düştüğünde bi anda bağırdıysanız korkudan da kesiliyor nefesi şoka girmiş gibi oluyor çocuklar
İlk gittigimi doktor sadec gozlemle kusmasina falan bak dedi. İkinci gittigim 3 saat arayla kaldir bakim nasil rahat kalkiyomu ayilabiliyor mu uykudan dedi.Ilk once Cok gecmis olsun ve Allah korumus. Doktor size tavsiye vermedi mi 2 saate bir uyandirin diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?